avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate sorin_georgescu

Activitate sorin_georgescu

Buna seara,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie in dorinta de a cumpara un apartament:

Proprietarii initiali au fost executati silit ptr datorii la banca. O alta persoana a cumparat apartamentul si le-a stins datoriile. Aceasta persoana este investitor si a lasat vechii proprietari sa mai stea acolo pana reuseste sa vanda apartamentul chiar daca termenul de eliberare a imobilului trecuse.

La insitentele mele, casa s-a eliberat de mobila, fostii proprietari parasind imobilul, insa in locuinta a ramas o ladita cu cateva lucruri marunte in ea (ex: carti).

As vrea si eu sa stiu din punct de vedere legal fiindca proprietarul actual mi-a spus sa fac ce vreau cu ladita fostilor proprietari ca el nu mai are timp sa o mute ca e prea ocupat (apartamentul fiind dobandit la momentul respectiv prin mostenire de catre cei care au fost executati silit).

Am depus actele la notar si in 3 zile va trebui sa achit integral suma ptr apartament, in afara de aceea ladita actele de vanzare sunt in regula iar in contract mi s-a spus ca casa va fi eliberata de sarcini si de orice altceva la data plati pretului integral.

Ce implicare juridica ar avea daca arunc ladita cu diverse chestii, eu neavand posibilitatea sa iau legatura cu fostii proprietari?

Va rog a-mi da raspunsuri numai daca sunteti in cunostinta de cauza si nu pareri cu presupusul.

Multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspuns.

Nu mi-a raspuns nimeni la posta la ora asta din pacate.

Am gasit un model simplu de delegatie pe care o sa il fac de la mine pentru mine:
[ link extern ]

Din moment ce, potrivit legii actuale, nu este necesar sa am stampila si nici nu am nevoie pe domeniul meu de activitate. Firma nu are stampila:
www.avocatnet.ro/content/art...

Sper sa pot rezolva fara stampila la posta pentru ca la Metro se uita pe mine ca nu am stampila ca la masini straine si nu mi-a facut legitimatie
Buna ziua,

Am si eu o intrebare simpla dar la care nu gasesc raspuns pe tot internetul:
"Ce acte imi sunt necesare pentru ridicarea unei recomandate prin Posta Romana pe Persoana Juridica"

Imi cer scuze, dar am epuizat toate sursele si am nevoie urgent de informatie

Mentionez ca sunt asociat unic al SRL-ului.
Va multumesc pentru raspuns, daca nu se rezolva, unde anume il pot reclama pentru abuz de functie?
Buna Ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati din punct de vedere legal ce pot face atunci cand presedintele de bloc imi trece in mod abuziv, fara sa ma intrebe inca o persoana la intretinere.

Louiesc singur si de vreo 2 ori pe saptamana am prieteni in vizita cateva ore seara. Cu presedintele nu este de discutat, este o persoana orgolioasa care nu accepta dialogul, face cum crede dansul.

Administratorul blocului nu este din zona si are incredere in cuvantul presedintelui, motivand faptul ca el nu poate verifica nimic personal, si a trecut o persoana in plus doar pe vorbe.

Nu vrea sa tina cont de cele 15 zile, motivand faptul ca el nu sta sa urmareasca pe nimeni... Eu ce pot face legal in aceasta privinta si la cine pot apela sa rezolv aceasta problema?

Sunt mutat recent si nici nu imi cunosc vecinii, si am inteles ca numai el face si aproba numarul de persoane.

Va multumesc mult!
Sorin