avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare ridicare recomandata Posta Romana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare ridicare recomandata Posta Romana Persoana Juridica

Buna ziua,

Am si eu o intrebare simpla dar la care nu gasesc raspuns pe tot internetul:
"Ce acte imi sunt necesare pentru ridicarea unei recomandate prin Posta Romana pe Persoana Juridica"

Imi cer scuze, dar am epuizat toate sursele si am nevoie urgent de informatie

Mentionez ca sunt asociat unic al SRL-ului.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 20:32, 17 Octombrie 2016
[ link extern ]

2.14. Dovada identităţii

(2) Dovada identităţii/calităţii de reprezentant al destinatarului persoană juridică a persoanei care preia trimiterea poştală de la punctul de contact deservit de personal este delegaţia şi actul de identitate.

In mod normal persoana juridica, prin administrator, imputerniceste pe un salariat sa ridice corespondenta. Daca dvs. sunteti si administrator si persoana care va ridica documentul cred ca aceasta delegatie poate fi inlocuita cu o cerere, cum ar fi: "Subscrisa ...., prin administrator ...., solicit a-mi elibera .....", semnati si stampilati.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2016
Ana-Maria Pînzaru, Avocat
Multumesc pentru raspuns.

Nu mi-a raspuns nimeni la posta la ora asta din pacate.

Am gasit un model simplu de delegatie pe care o sa il fac de la mine pentru mine:
[ link extern ]

Din moment ce, potrivit legii actuale, nu este necesar sa am stampila si nici nu am nevoie pe domeniul meu de activitate. Firma nu are stampila:
www.avocatnet.ro/content/art...

Sper sa pot rezolva fara stampila la posta pentru ca la Metro se uita pe mine ca nu am stampila ca la masini straine si nu mi-a facut legitimatie
sorin_georgescu, utilizator
Da, asa e, conform legii stampila nu mai e obligatorie, insa nu toate institutiile s-au obisnuit cu acest fapt.

Eu inca o port in geanta, just in case si, de multe ori, se dovedeste a fi necesara.

Ana-Maria Pînzaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii unui certificat de grefa allyynnutza allyynnutza buna ziua, imi puteti spune , va rog, care este procedura obtinerii unui certificat de grefa de la judecatorie? Cereri, taxe etc. si daca poate merge o ... (vezi toată discuția)