Buna am o intrebare am avut o casa am vanduto prin Antecontravt de vanzare prin 2010 ,mi sa dat o parte mica de bani si restu urma in citeva rate ,nu mi sa dat restu banilor si am inceput procesu 2011 ,dupa ani la rand am pierdut procesu ,cu martori falsi zicea ca mia dat bani asa in mana nu in fata notarului ,procesu sa terminat in 2019 , dupa ceva timp am fost sesizat sa se duca sotia sa scoata de la cartea funciara ca era trecuta si ea ,dar in momentu semnari antecontractului notaru a omis sa scrie ca sant casatorit si am semnat singur ,in 2022 am inceput proces cu partea lui sotia care trebuia sa io plateasca sa cistigat tot procesu si acuma urmeaza procesu de evacuare finca nu sa contestat nicaeri si a ramas definitiva ,acuma mia descis un dosar de REZOLUTIUNE CONTRACT eu lam contestat si astept un termen intrebarea mea este posibil sa fie prescris din 2019 sau dupa cit timp se prescrie aceasta REZOLUTIUNE CONTRACT Va multumesc nu am mentionat ca acuma ini cere sa renunt la casa si sa ii inapoiez 25000 de euro care zicea ca mi ia dat /
Buna am o intrebare am avut o casa am vanduto prin Antecontravt de vanzare prin 2010 ,mi sa dat o parte mica de bani si restu urma in citeva rate ,nu mi sa dat restu banilor si am inceput procesu 2011 ,dupa ani la rand am pierdut procesu ,cu martori falsi zicea ca mia dat bani asa in mana nu in fata notarului ,procesu sa terminat in 2019 , dupa ceva timp am fost sesizat sa se duca sotia sa scoata de la cartea funciara ca era trecuta si ea ,dar in momentu semnari antecontractului notaru a omis sa scrie ca sant casatorit si am semnat singur
in 2022 am inceput proces cu partea lui sotia care trebuia sa io plateasca sa cistigat tot procesu si acuma urmeaza procesu de evacuare finca nu sa contestat nicaeri si a ramas definitiva ,acuma mia descis un dosar de REZOLUTIUNE CONTRACT eu lam contestat si astept un termen
intrebarea mea: este posibil sa fie prescris din 2019 sau dupa cit timp se prescrie aceasta REZOLUTIUNE CONTRACT? acuma imi cere sa renunt la casa si sa ii inapoiez 25000 de euro care zicea ca mi i-a dat
Buna ,intrebarea mea este ,daca de la cedo iti vine inadmisibila cererea ,se mai poate ataca undeva ,sau asta este ultima ,si pentru revizuire este un termen ,va multumesc.
Buna intrebarea mea este ,cit poate dura o decizie cedo ,pe saitu lor scrie asa Cerere în așteptarea primei decizii judecătorești ,07/07/2016 Cerere care necesită o decizie ,cit mai poate dura si oare este bine daca am ajuns pina aicea ,va multumesc pentru raspuns .
Va multumesc doamna Carmen ,nu a dat la nimeni ca actele de executare vin de la BCR ,am facut contestatie si vom cere suspendarea va multumesc inca o data pentru raspuns .
Buna am un credit luat de la BCR din 2007 ,pina in 2016 am platit la zi din 2016 am deschis un proces de dare in plata de atunci pina in prezent eu nu am mai platit, tot termene , urma sa se termine ,dar acuma BCR a trecut la executare silita ,intrebarea mea este are voie sa ma execute pina la finalizarea dosarului cu darea in plata ,eu am facut acuma contestatie la executare ,va multumesc.
Revizuire da ,dar nu trebuie sa astept sa vad ce vine de la CEDO si apoi sa fac revizuire, la CEDO am facut tot pentru acest dosar plingerea ,sper ca CEDO sa vada ca dupa 10 de judecata am fost condamnat pe o fapta prescrisa ,pina si curtea de apel cluj au neglijat desi procuroru a invocat prescriierea, si ei au fost unsi sigur ,Revizuitea nu are termen dupa cit timp poti face ? va multumesc pentru raspuns .
Buna intrebarea mea este daca am fost condamnat in 2015 ,la un an cu executare la judecatoria dej ,si in 2016 la curtea de apel cluj mi sa dat 3 ani cu supravegere ,toate condamnarile sau dat pe o fapta de inselaciune prescrisa ,acuma am aflat ca presedintele de la dej care ma condamnat a fost demis pentru condamnari pe nedrept ,intrebarea mea este ,pot sa mai fac ceva dupa atita timp sigur am fost condamnat la comanda ,am si un dosar la CEDO din 2016 ,am trecut de Application requiring a decision asa scrie asrtept si de acolo un raspuns ,ce as mai putea face inpotriva sentintei de la dej daca judecatoru a incalcat legea ,va multumesc astept un raspuns .
Buna am o intrebare va rog ,executoru judecatoresc poate scoate la licitatie citeva terenuri care am un sechestru asigurator pus de instanta daca nu se face partaj ,pe toate terenurile sint bun comun ,sotia nu are nici o legatura cu procesu ,va multumesc .