Buna am o intrebare am avut o casa am vanduto prin Antecontravt de vanzare prin 2010 ,mi sa dat o parte mica de bani si restu urma in citeva rate ,nu mi sa dat restu banilor si am inceput procesu 2011 ,dupa ani la rand am pierdut procesu ,cu martori falsi zicea ca mia dat bani asa in mana nu in fata notarului ,procesu sa terminat in 2019 , dupa ceva timp am fost sesizat sa se duca sotia sa scoata de la cartea funciara ca era trecuta si ea ,dar in momentu semnari antecontractului notaru a omis sa scrie ca sant casatorit si am semnat singur ,in 2022 am inceput proces cu partea lui sotia care trebuia sa io plateasca sa cistigat tot procesu si acuma urmeaza procesu de evacuare finca nu sa contestat nicaeri si a ramas definitiva ,acuma mia descis un dosar de REZOLUTIUNE CONTRACT eu lam contestat si astept un termen intrebarea mea este posibil sa fie prescris din 2019 sau dupa cit timp se prescrie aceasta REZOLUTIUNE CONTRACT Va multumesc nu am mentionat ca acuma ini cere sa renunt la casa si sa ii inapoiez 25000 de euro care zicea ca mi ia dat /
~ final discuție ~