buna ziua ...acuma doi ani din motive financiare nu am mai putut plati la intretinere ...asociatia ma dat in judecata pt a recupera bani ..sa ajuns la executor ....am vb la intretinere .....am fost la executor si am platit onorariu lui ...apoi am facut ceva proces verbal ..ca o sa achit luna de luna pana ajung la zero ...acum mai am doar unele penalitati ..care sunt cred si 200 % ...si azi primesc ceva foaie sa ma duc la executor ca sa platesc nu stiu ....ce sa fac? acuma?
Platiti, ce sa mai faceti...
De ce sunteti in dubiu?Doriti o continuare a executarii silite si alte cheltuieli de executare, in plus?
Pentru penalitatile de 200%, teoretic, ar exista optiunea unei contestatii la executarea silita, daca vi se par nejustificate/nu exista titlu executoriu...insa practic, am inteles ca le-ati recunoscut...ce sa zic, ar trebui analizata in detaliu speta dvs. pentru un raspuns concret.
a nu da .in procesu verbal sa specificat ca luna deluna sa platesc pana ajung la zero ....evident in unele luni am dat mult pana am ajuns la zero la debit si apoi am mentinut debitu la zero dand putin pt penalitati ....intrebare mea e se ajung ela executare acuma sau doar o sa fie vb despre cum facem cu restu ceva de genu ....ca asa sigur nu am tot odata,,,,vreau sa stiu de se ajunge la executare silita sau pot sa rezolv ca in 3 luni ceva de genu sa zicem sa dau restu fara sa se ajunge la executare .....
In mod normal, daca veti discuta cu executorul/creditorul, se va putea solutiona problema dvs. pe cale amiabila.
Nu cred ca pentru o intarziere de cateva luni, la plata diferentei de debit, reprezentand penalitati, se va incepe o noua executare silita.Insa este doar parerea mea.Creditorul dvs.(asociatia de proprietari) poate are alta parere...
Daca sunteti de buna-credinta, va repet, incercati o reesalonare a platii diferentei de debit.
deci nu trebuie sa imi fac griji ca ma executa silit ....atata timp cat vb cu executoru si ii zic ca in 90 de zile ceva de genu achit penalitatile ....
asociatia o zis ca nu mai contiunua ...atata timp cat platim si sunt la zi .....restu o ramas sa vb cu executoru ...aham ...ok multumesc
Restante
baetanu alexandra
Daca administratorul a actionat in instanta un locatar rauplatnic si exista o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabile in favoarea asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Teren cu executie
donna33
am cumpun teren in 2008 am platit cum am putut si in 2009 am platit tot cat am adunat dar au mai ramas 4.000 euro proprietarul mai amenintat cu faminlia adk k ... (vezi toată discuția)