Buna intrebarea mea este daca am fost condamnat in 2015 ,la un an cu executare la judecatoria dej ,si in 2016 la curtea de apel cluj mi sa dat 3 ani cu supravegere ,toate condamnarile sau dat pe o fapta de inselaciune prescrisa ,acuma am aflat ca presedintele de la dej care ma condamnat a fost demis pentru condamnari pe nedrept ,intrebarea mea este ,pot sa mai fac ceva dupa atita timp sigur am fost condamnat la comanda ,am si un dosar la CEDO din 2016 ,am trecut de Application requiring a decision asa scrie asrtept si de acolo un raspuns ,ce as mai putea face inpotriva sentintei de la dej daca judecatoru a incalcat legea ,va multumesc astept un raspuns .
Revizuire da ,dar nu trebuie sa astept sa vad ce vine de la CEDO si apoi sa fac revizuire, la CEDO am facut tot pentru acest dosar plingerea ,sper ca CEDO sa vada ca dupa 10 de judecata am fost condamnat pe o fapta prescrisa ,pina si curtea de apel cluj au neglijat desi procuroru a invocat prescriierea, si ei au fost unsi sigur ,Revizuitea nu are termen dupa cit timp poti face ? va multumesc pentru raspuns .
Depinde de motivul revizuirii. Dacă va referiți la motivul ca acel judecător a fost condamnat pentru alte pronunțări nedrepte termenul începe sa curgă de cand ati luat Dvs cunoștința de acest lucru. Iar la CEDO tot asa, depinde ce anume ati cerut pentru a începe revizuirea dupa pronunțarea data de acest for de judecata european
Cedo
danychelu
Buna in data de 26.05.2016 am formulat o cerere la cedo ,mi-au trimis timbrele si numaru de dosar 31308/16 ,si miau cerut sa mai depun ceva acte ,am depus totu ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo
popescu-sorin
as dori sa fac plangere la cedo dar nu am bani sa platesc un avocat si am inteles ca ar fi organizatii care fac gratuit acest lucru sau cineva care ar face ... (vezi toată discuția)