avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate cristiana123

Activitate cristiana123

Răspuns la discuția Diurna externa 12 ore
Stimate d-le Manea,

Am citit si eu acest articol de lege inainte sa postez intrebarea,E la limita, nu e nici sub 12 ore, nici peste 12 ori ci fix 12 ore. Eu as dori sa stiu exact procentul de diurna pe care sa il aplic 50% sau 100%.

Multumesc.
Buna seara,

As dori sa stiu cum se acorda diurna externa pentru fractiunile care insumeaza fix 12 ore-50% sau 100% din diurna specifica tarii in care a fost anagajatul .

Va multumesc anticipat.

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Am primit de la un furnizor intracomunitar de servicii (pentru care se aplica taxare inversa) o factura emisa in 2016 pentru stornarea partiala a unei facturi emise in 2015 pentru servicii prestate in 2015 si nu stiu ce cota de TVA (24%/20%) trebuie aplicata la taxarea inversa pentru factura de storno.

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

Locuiesc de cateva luni cu chirie intr-o garsoniera la bloc, cu contract de inchiriere valabil 1 an si sunt la zi cu plata intretinerii, chiriei si a celorlalte utilitati. De doua saptamani administratorul impreuna cu asa numitul "presedinte de bloc" vin si imi bat la usa si imi spun ca trebuie sa depun urgent la administratia blocului o cerere la care sa anexez copii dupa CI si contract de inchiriere pentru inscrierea in cartea funciara a blocului. Va rog sa imi spuneti daca am obligatia legala sa le pun la dispozitie aceste documente si daca in situatia mea ei au dreptul sa ma inscrie in cartea funciara a blocului.

Va multumesc anticipat.
ma puteti ajuta, va rog, cu un model de notificare si eventual,
sa imi spuneti ce temei legal sa invoc?
Buna seara,

Va multumesc frumos pentru raspunsul promt. Va rog sa imi comunicati daca aceasta notificare trebuie facuta la sediul companiei sau e suficient un mail/tel. pentru informare.

Multumesc.
Buna seara,

Am incheiat recent un contract de munca, ce intra in vigoare incepand cu luna decembrie si nu a fost inca inregistrat in Revisal. Am rugamintea sa imi spuneti in ce conditii pot sa il anulez/reziliez si daca mai trebuie sa respect preavizul din contract de 20 zile lucratoare.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.