avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca neintrat in vigoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca neintrat in vigoare

Buna seara,

Am incheiat recent un contract de munca, ce intra in vigoare incepand cu luna decembrie si nu a fost inca inregistrat in Revisal. Am rugamintea sa imi spuneti in ce conditii pot sa il anulez/reziliez si daca mai trebuie sa respect preavizul din contract de 20 zile lucratoare.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 26 Noiembrie 2014
Daca c.i.m. nu a intrat in vigoare nu are ce sa inceteze. Puteti doar sa notificati cealalta parte ca renuntati la acel c.i.m. si nu mai doriti angajarea.
Buna seara,

Va multumesc frumos pentru raspunsul promt. Va rog sa imi comunicati daca aceasta notificare trebuie facuta la sediul companiei sau e suficient un mail/tel. pentru informare.

Multumesc.
Notificarea poate fi transmisa catre angajator prin:
- posta, scrisoare recomandata cu confirmare de primire
- inregistrata chiar la sediul angajatorului.
- email, daca aveti semnatura electronica.
ma puteti ajuta, va rog, cu un model de notificare si eventual,
sa imi spuneti ce temei legal sa invoc?
NOTIFICARE

Subsemnatul ____________ , domiciliat in __________________________, in conformitate cu prevederile art.1276 alin.1 din Codul Civil, va notific reuntarea la contractul individual de munca nr..________/__________ incheiat cu dvs. , data de incepere a activitatii fiind .............

Data,

Semnatura,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neonorat. Contardo Contardo Buna seara. Am semnat un contract de munca, cu o firma la care trebuie sa incep lucrul de la 1 februarie. Am semnat in urma cu doua saptamani, nu stiu daca au ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim- rog raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna seara, O intrebare am. Daca am semnat un contract de munca la un angajator si intre timp m-am razgandit din motive intemeiate si vreau sa raman la ... (vezi toată discuția)