avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca neonorat.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca neonorat.

Buna seara. Am semnat un contract de munca, cu o firma la care trebuie sa incep lucrul de la 1 februarie. Am semnat in urma cu doua saptamani, nu stiu daca au inregistrat contractul meu de munca la autoritatile in domeniu.
Intre timp insa, angajatorul, de la care nu am plecat inca, mi-a marit salariul si as dori sa raman la actualul loc de munca.
Credeti ca ar fi vreo problema daca ii anunt pe cei cu care am semnat de la 1 februarie ca nu mai doresc sa lucrez la ei? (in eventualitatea in care au inregistrat deja contractul meu).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 27 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vreo problema daca ii anuntati pe cei cu care ati semnat de la 1 februarie ca nu mai doriti sa lucrati la ei, chiar daca au transmis c.i.m. in REVISAL.
Multumesc frumos. Am vorbit azi cu ei, mi-au spus ca trebuie sa semnez o notificare prin care sa spun ca nu vreau sa lucrez la ei. Mi-au zis ca au transmis deja c.i.m. in REVISAL, dar nu ma pot obliga sa lucrez pentru ei.
Nu e vorba doar de salariu, dar am aflat mai multe lucruri neplacute despre firma (ore suplimentare neplatite, un patron care trateaza urat angajatii etc. daca stiam de la inceput, refuzam oferta lor).
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Contardo, utilizator
acest răspuns util
NOTIFICARE
Subsemnatul ____________ , salariat la _______________, in functia de ___________, in conformitate cu prevederile art.31 alin.3 din Codul Muncii, va notific incetarea contractului individual de munca nr..________/__________ incheiat cu dvs. incepand cu data de _________.

Data ___________ Semnatura _______________
Multumesc frumos. Nu a fost tipizatul asta, dar am semnat azi dimineata o hartie ce continea acest tip de informatii.
acest răspuns util
Nu exista tipizate de astfel de notificări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ruperea contractului individual de munca inaintea datei de inceput mihaela dobre mihaela dobre Buna ziua, Am acceptat o oferta de a lucra pentru o companie noua si am semnat contractul individual de munca. Problema este ca am primit si o alta oferta ... (vezi toată discuția)
Am fost la in job la un hotel pentru postul de receptioner, unde ... EugenGA EugenGA Am fost la in job la un hotel pentru postul de receptioner, unde am stat 4 zile in training, apoi am lucrat 2 zile. In acest timp mi-am dat seama ca nu este ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca neintrat in vigoare cristiana123 cristiana123 Buna seara, Am incheiat recent un contract de munca, ce intra in vigoare incepand cu luna decembrie si nu a fost inca inregistrat in Revisal. Am rugamintea ... (vezi toată discuția)