Am acceptat o oferta de a lucra pentru o companie noua si am semnat contractul individual de munca. Problema este ca am primit si o alta oferta de la o firma diferita si as vrea sa o accept.
Ce se intampla in conditiile in care am semnat deja contractul cu prima firma ? Este de ajuns sa ii instiintez de decizia mea de a nu mai incepe sa lucrez pentru ei, chiar daca am semnat contractul ?
Buna ziua,
Le puteti trimite o notificare de incetare a contractului de munca in baza art. 31, alin.3 din Legea 53/2003-Codul muncii.
Aveti stipulata o perioada de proba in cuprinsul contractului, nu?
In acest caz, il puteti notifica ca renuntati la locul de munca ..iar daca afirma ca c.i.m. a fost transmis in REVISAl, atunci depuneti notificarea de incetare a acestuia, in baza art.31 alin.3 C.mun., cu data de 22 iunie.
....
atentei : am vorbit despre c.i.m. semnat cand am pus intrebarea
Cim
MariaPI
Bună ziua, momentan sunt angajata a unui startup, am primit o noua oferta de munca din partea unei companii cu data de începere a activității 1 august.
As ... (vezi toată discuția)
Ore de lucru
Daliborka
Buna ziua,
O persoana poate lucra de exemplu 8 ore la o companie si la alta companie 4 ore?la prima companie in intervalul orar 9-17 si la a doua de la ... (vezi toată discuția)