avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate dorucristiandeliu

Activitate dorucristiandeliu

ziua buna,
as avea vreo sansa sa obtin ceva...nu stiu...liniste (nu cred)...contravaloarea casei construite (pentru ca s nevoit sa o vand din cauza faptului ca n zona in care locuiesc manelele,petardele,sunt la ordinea zilei) ...daune,pentru ca mi mai pot desfasura activitatea acasa pentru care am autorizatie legala?
ideea este ca n zona sunt numeroase petreceri cu manele si petarde,artificii (si tigani sunt doar 4,5 familii...) iar apelarea politiei se face degeaba,pentru ca oricum nu fac nimic...dau o amenda ,eventual,apoi totul continua toata noaptea...
pana acum am ajuns la politie,chiar si la controlul lor intern,unde dau declaratii ceausiste,cum ca au luat la cunostinta...isi iua angajamentul...prostiii de genul asta...
sincer ...am vreo sansa daca i dau in judecata?
multumesc
multumesc mult...o seara frumoasa....
atunci ce baza sa mai pun pe faptul ca, tot inspectorul mi a zis ca declaratia 200 pe care o depusesem pe anul 2011 si cea pe 2012 ,pe vechiul pfa..ramane valabila pentru noul pfa infiintat?mi s a eliberat chiar decizia de impunere anticipata pe 2012 pe vechiul pfa....
multumesc
multumesc mult..dar v am zis ..asa mi a precizat inspectorul fiscal de care apartin....
o zi buna...
multumesc mult pentru raspuns...intre timp mi am facut alt pfa, am adaugat initiala tatalui la numele meu(nu mai aveam voie doi ani sa ma inscriu cu acelasi pfa),la administratia finaciara am depus o declaratie cum ca s un contribuabil de buna credinta si nu am stiu de radiere..declaratie 200 este depusa pe vechiul pfa pe 2011...iar doamna inspector de care apartin mi a zis ca pot continua cu acelasi registru intrari -iesiri,facturier,chitantier,doar sa mi schimb stampila...vi se pare in regula?
va multumesc si va doresc un sfarsit palcut de saptamana...
ziua buna,
am fost radiat ca pfa in 2010..bineinteles, neanuntat..eu fiind pictor..eram perfect la curent cu totttt (stiu ca nu i oscuza...dar...).
ideea este ca am fost indrumat sa mi fac alt pfa,iar dupa o declaratie la finaciar cum ca s un contribuabil de buna credinta care chiar nu a stiu ca a fost radiat, doamna inspector de la administratia financiara mi a zis ca pot folosi acelasi facturier,chitantier,registru intrari -iesiri..doar alta stampila...vi se pare in regula? mie nu...sincer...
iar pe perioada radierii ,pana la infiintarea noului pfa...am depus declaratiile pe venit,am platit impozite....
as dori sa mi spuna cineva daca i in regula asa ceva...pentru ca si la registrul comertului si la administratia financiara ,mi am dat seama ca i o ceata totala...
multumesc
ziua buna,
am aflat abia acum o saptamana ca am fost radiat in iunie 2010..de ce ne mai cer numere de telefon,email..daca nu se sinchisesc sa ne anunte...stiu ca era obligatia mea sa ma informez insa eu sunt pictor...adica....baba si mitraliera...
problema este ca mi am continuat activitatea pana acum o saptamana cu impozite platite...inclusiv declaratile care trebuie la administratia financira..adica ,o sa am inca vreo 30 de milioane de platit pe 2011.
de la registru comertului nimeni nu stie nimic..ce se poate face cu facturile emise...plati facute...bani incasati? de la administratia financiara mi s a spus sa mi fac un nou pfa ,sa dau o declaratie pe propria raspundere cum ca nu am primit nici o instiintare de la registrul comertului( cei de acolo spunandu mi ca nu exista asa ceva)...si o sa vedem...
cum e posibil ca... in timp ce o institutie a statului imi ia impozite in perioada in care alta imi spune ca nu exist ?
cum pot rezolva cu facturile emise ?
multumesc