avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inregistrarile camerelor de supraveghere se iau in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inregistrarile camerelor de supraveghere se iau in seama daca dai politia si primaria in judecata?

ziua buna,
as avea vreo sansa sa obtin ceva...nu stiu...liniste (nu cred)...contravaloarea casei construite (pentru ca s nevoit sa o vand din cauza faptului ca n zona in care locuiesc manelele,petardele,sunt la ordinea zilei) ...daune,pentru ca mi mai pot desfasura activitatea acasa pentru care am autorizatie legala?
ideea este ca n zona sunt numeroase petreceri cu manele si petarde,artificii (si tigani sunt doar 4,5 familii...) iar apelarea politiei se face degeaba,pentru ca oricum nu fac nimic...dau o amenda ,eventual,apoi totul continua toata noaptea...
pana acum am ajuns la politie,chiar si la controlul lor intern,unde dau declaratii ceausiste,cum ca au luat la cunostinta...isi iua angajamentul...prostiii de genul asta...
sincer ...am vreo sansa daca i dau in judecata?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:00, 1 Mai 2012
depinde de natura procesului ce vreti sa il deschideti... oricum, legea spune clar ca reclamantul trebuie sa isi probeze actiunea... daca inregistrarile respectivei camere nu sunt in posesia dvs si nu sunt autorizate, atunci nu le puteti folosi
Prin "se iau in seama" presupun ca intelegeti administrarea ca proba in cadrul unui litigiu.

In cadrul unui litigiu civil aceste probe nu pot fi administrate intrucat nu sunt prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zona de tigani scandalagii, violenti si antisociali Spoof Spoof Buna ziua, Sper sa ma puteti indruma catre solutionarea eficienta a spetei pe care o descriu mai jos: O straduta cu blocuri de garsoniere, in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Proba video interlop Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un conflict cu un vecin interlop si eu niciodata nu am probe pentru ca stie cind si cum sa actioneze, cind ma vede singur si se bazeaza si pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt parte vatamata intr-un dosar penal si am reclamat ... Lumyna Lumyna Buna ziua! Sunt parte vatamata intr-un dosar penal si am reclamat trei infractiuni: amenintari cu moartea, abuz in serviciu si hartuire. Politia a facut un ... (vezi toată discuția)