avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate iri78

Activitate iri78

Se poate, ca o persoana, in calitate de copil nerecunoscut de catre tata, sa poata deschide proces in instanta, pentru obligarea presupusului tata sa faca un test ADN?
Mentionez ca au trecut 39 de ani: in anul 1979 a avut loc un proces (detin copia dosarului), s-au facut doar teste de sange, in prima instanta s-a stabilit ca este tatal meu, iar la recurs, pe baza declaratiilor unor martori, paternitatea nu a mai fost recunoscuta. Multumesc!
Buna ziua, daca am un stoc de marfa care nu se vinde prea bine si vreau sa-l lichidez, pot sa fac oferta de genul: 1 + 1 gratis? Daca da, ce implica acest lucru si ce acte trebuiesc intocmite? Daca nu este posibil, ce alte posibilitati exista, pentru a lichida acel stoc?

Multumesc!
Multumesc pentru raspuns!

O seara buna!
As vrea sa las copilul in varsta de 14 si jum., sa iasa din tara cu tatal lui vitreg. Este posibil? Si ce acte trebuiesc facute?

Multumesc!
Răspuns la discuția Pot scoate copilul din tara?
Multumesc frumos pentru ajutor! Numai bine!
Buna ziua, am un fiu in varsta de 14 ani si jumatate. Am divortat de tatal lui in 2003, iar copilul imi este incredintat mie spre crestere si educare. Hotararea este definitiva si irevocabila. Tatal lui are doar drept de vizita, dar nu a beneficiat de acest drept, din proprie vointa. As dori sa-l scot din tara si nu stiu daca am nevoie de semnatura tatalui. Imi puteti spune, va rog, daca se poate? Iar daca minorul are buletin, mai este nevoie de pasaport (stiu ca in Uniunea Europeana este suficient buletinul)?

Va multumesc