avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate Lucian1912

Activitate Lucian1912

Ce ar trebui făcut în cazul acesta? Pe noi ne încurcă cu permisul de ședere, soția fiind cetățean al Republicii Moldova.

Cornel Vasile a scris:

Nu are cum de la ANAF sa fie greseala ....

Am reușit să vorbesc cu ei și ei zic că e o greșeală că ei i-au făcut lichidarea. Poate fi o greșeală de la ANAF?

Cornel Vasile a scris:

A mers la sediul societatii sa vada despre ce este vorba ?

Bună ziua, astăzi am ridicat de la ANAF adeverința de venit pe 2020 pentru soția mea, care a lucrat la firma Multico Srl până în luna iunie a. c. de unde a plecat fără demisie. Pe adeverință apar venituri pentru luna iulie, de două ori, și pe luna octombrie, fără ca ea să lucreze în acest timp și fără să primească niciun ban. Credeți că e vorba de fraudă? Ce am putea face și unde am putea apela pentru clarificarea acestei situații? Menționez că cei de la firma Multico. Srl nu răspund. Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Amendă poliția de frontieră
Mulțumesc mult pentru ajutor.

Cornel Vasile a scris:

Se va plati la Trezorerie in contul Politiei de Frontiera Iasi - Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi,

Răspuns la discuția Amendă poliția de frontieră
Pot obține o copie a pv-ului dar întrebarea mea e dacă pot plăti cu acea copie în Brașov, având în vedere că amenda a fost pusă pe raza municipiului Iași, la vama sculeni mai exact, și la ce instituție a statului se face plata. Vă mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Luati legatura cu acea persoana sa va comunice prin mijloace electronice copie a PV-ul.

Bună ziua, as dori să mă ajutați cu un răspuns.. De curând o prietena din R. Moldova a fost sancționată cu o amendă de 400 lei pentru depășirea termenului de ședere pe teritoriul României. Vreau să plătesc această amendă dar nu dețin procesul verbal deoarece este la ea. Mă interesează să știu dacă pot face plata fără p. V. din Brașov oferind la ghișeu datele dânsei și unde anume se face plata acestei amenzi?! Menționez că nu s -a depășit termenul de 15 zile pentru plata amenzii la jumătate. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns deoarece mâine e ultima zi și trebuie să o plătesc neapărat. Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Abuz de incredere
multumesc tuturor pentru sfaturi, asa voi face, le voi restitui bunurile. tin sa precizez ca am lipsit doua zile de la servici, asta e a doua de fapt, si asta e motivul pentru care am plecat de la ei, deci momentan nu au ce sa-mi faca pentru ca din cate stiu eu abia dupa 3 zile de neprezentare se poate desface contratul de munca, eu momentan pot spune ca inca sunt angajat la ei, nu am semnat inca nicio demisie, nimic, deci daca imi fac plangerea la politie nu au inca acoperire.
Buna ziua,

Numele meu este Lucian si am lucrat pana ieri la o firma de unde mi-au dat masina, laptop si telefon de serviciu. Am plecat de la ei cu scandal si le-am zis ca imi vreau banii imediat pe ce am lucrat, desi data de salariu este 10 ale lunii, pana atunci raman la mine bunurile firmei, ca garantie. Au zis ca numai in 10 imi voi primi banii insa nu am incredere ca0i voi mai vedea si nu le-am restituit niciun bun.
M-au amenintat ca se duc la politie si-mi fac plangere si o sa le recupere pe cale legala.
Intrebarea mea e ce pot pati in situatia asta si care este sfatul vostru, cum ar trebui sa procedez?
Astept raspuns urgent, am depasit deja termenul impus de ei pentru restituirea bunurilor, si cam in maxim jumatate de ora va fi deja plangerea facuta la politie.

Va multumesc din suflet