avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, astăzi am ridicat de la ANAF adeverința ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, astăzi am ridicat de la ANAF adeverința de venit ...

Bună ziua, astăzi am ridicat de la ANAF adeverința de venit pe 2020 pentru soția mea, care a lucrat la firma Multico Srl până în luna iunie a. c. de unde a plecat fără demisie. Pe adeverință apar venituri pentru luna iulie, de două ori, și pe luna octombrie, fără ca ea să lucreze în acest timp și fără să primească niciun ban. Credeți că e vorba de fraudă? Ce am putea face și unde am putea apela pentru clarificarea acestei situații? Menționez că cei de la firma Multico. Srl nu răspund. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian1912 , utilizator 20:31, 23 Octombrie 2020
A mers la sediul societatii sa vada despre ce este vorba ?
Am reușit să vorbesc cu ei și ei zic că e o greșeală că ei i-au făcut lichidarea. Poate fi o greșeală de la ANAF?

Cornel Vasile a scris:

A mers la sediul societatii sa vada despre ce este vorba ?

Nu are cum de la ANAF sa fie greseala ....
Ce ar trebui făcut în cazul acesta? Pe noi ne încurcă cu permisul de ședere, soția fiind cetățean al Republicii Moldova.

Cornel Vasile a scris:

Nu are cum de la ANAF sa fie greseala ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere rep. moldova vs. permis de sedere crighi crighi Buna ziua . Sunt cetatean roman si am lucrat in Moldova ,timp in care am facut scoala de soferi si am sustinut examenul in baza permisului de sedere . Am ... (vezi toată discuția)
Istoria familiei mele poate fi scenariul unui film! veronica-vrinceanu veronica-vrinceanu Sunt din Basarabia, Republica Moldova. Am avut un strabunel care in anii 1940 era primar intr-o localitate din nordul republicii. Atunci cand ne-au acaparat ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)