avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere Rep. Moldova vs. Permis de sedere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere Rep. Moldova vs. Permis de sedere

Buna ziua . Sunt cetatean roman si am lucrat in Moldova ,timp in care am facut scoala de soferi si am sustinut examenul in baza permisului de sedere . Am primit un permis provizouriu, urmand ca dupa 2 luni sa il ridic pe cel autentic (din plastic) . In acele doua luni mi-am dat demisia iar permisul de sedere s-a anulat. Cand am mers sa ridic permisul de conducere , mi-au cerut permisul de sedere si mi-au spus ca trebuie sa il reinoiesc - iar fara un servici nu ai cum sa obtii permis de sedere, plus ca birocratia din spate este mai complicate decat orice examen . Nu exista o alta cale ?
Cel mai recent răspuns: crighi , utilizator 10:42, 21 Iunie 2018
Bună seara, dacă se poate vă rog să îmi dați câteva detalii cu privire la permisul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. Vă mulțumesc.
Desigur , ce anume vreti sa stiti ? A expirat in 2014 deci s-ar putea sa nu mai am informatiile la zi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Cetățean roman permis de conducere moldovenesc Marya112 Marya112 Buna ziua sunt cetățean roman am făcut scoala de șoferi in Republica Moldova îmi exspira permisul de sedere la fel și permisul de conducere îl pot ... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)