avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cetățean roman permis de conducere moldovenesc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cetățean roman permis de conducere moldovenesc

Buna ziua sunt cetățean roman am făcut scoala de șoferi in Republica Moldova îmi exspira permisul de sedere la fel și permisul de conducere îl pot schimba in România fără a mai da alte examene este valabil

Alte discuții în legătură

Permis conducere rep. moldova vs. permis de sedere crighi crighi Buna ziua . Sunt cetatean roman si am lucrat in Moldova ,timp in care am facut scoala de soferi si am sustinut examenul in baza permisului de sedere . Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru strainii cu permis de sedere pe teritoriul romaniei Alesika Alesika Buna ziua! Sunt cetateana Republicii Moldova, casatorita cu roman si am permis de sedere pe teritoriul Romaniei. Vreau sa fac scoala auto si sa-mi scot ... (vezi toată discuția)