avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere pentru strainii cu permis de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere pentru strainii cu permis de sedere pe teritoriul Romaniei

Buna ziua! Sunt cetateana Republicii Moldova, casatorita cu roman si am permis de sedere pe teritoriul Romaniei. Vreau sa fac scoala auto si sa-mi scot permisul de conducere in Romania. Intrebarea mea este "cind am sa obtin cetatenia romana ce se va intampla cu permisul meu de conducere? va trebui sa-l preschimb sau va fi anulat?" Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)