avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate loret

Activitate loret

Buna ziua,doresc sa cumpar o casa achizitionata prin programul prima casa,dar nu suntem eligibili ptr acest program.Avem vreo cale de reusita?
Discuție contributii
am o intrebare. .exista posibilitatea ca retinerele de contributii CAS si CASS din salariul sotului sa fie transferate la sotie?
sotul este pensionar dar si munceste iar sotia mai are 2 ani pana la posibilitatea de pensie anticipata/
va multumesc,
Discuție pensie
buna ziua,am o intrebare: in perioada 1979_1981 am facut scoala profesionala,cu practica.,intrebarea mea este.se considera vechime in munca,adica stagiu de cotizare?
buna ziua,am si eu o intrebare.,imi lipsesc aproximativ 2 ani de contributie la stagiu de cotizare ,mai exact 1.05.2007-21.04.2009.intrebare,pot sa platesc ptr aceasta perioada acum,si cat va fi ?
va multumesc!
Discuție legea 192
ptr un barbat care a iesit la pensie in feb.2009 cu un stagiu complet de 32 ani si unul realizat de 45ani 5 luni 6 zile din care;
gr 1; 25 ani si 2 luni 15 zile
gr 2; 3 ani 8 luni 28 zile
conditii normale; 3 ani 11 luni 23 zile
puncte realizate 49.25641
puncte conf oug 209/2008 15.98169
punctaj mediu anual 2.03869
intrebare;cat va fi punctajul mediu anual dupa aplicarea legii
va multumesc
Discuție pensie
buna ziua sunt femeie .nascuta in septembrie 1959,am 21 lucrati in gr 2 /100% si vechime37 ani.cand ma pot pensiona? va multumesc!
Discuție pensie
Buna ziua,am o intrebare:sunt femeie,nascuta ianuarie 1963 si pana in momentul acesta am lucrati 33 ani,as dori sa stiu daca ma las acum de munca(motive de boala,fara a putea fi pensionata pe acest motiv)pot beneficia de pensie anticipata,atunci cand voi indeplini conditiile.Adica este vreo problema daca timp de 5 ani de acum nu mai lucrez?Si mai bine zis cand pot beneficia de pensie anticipata?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie
38
bine si sa inteleg ca pot sa ma pensionez?da anii de gr 2 sunt 100%
buna ziua,referitor la intrebarea de mai sus,acum cand se vorbeste despre aprobarea legii 380/2013 cand pot iesi la pensie
va multumesc