avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contributii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contributii

am o intrebare. .exista posibilitatea ca retinerele de contributii CAS si CASS din salariul sotului sa fie transferate la sotie?
sotul este pensionar dar si munceste iar sotia mai are 2 ani pana la posibilitatea de pensie anticipata/
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:38, 12 Decembrie 2017
Din cate stiu eu, nu prea exista aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionat - angajare dupa pensionare , retinere cas , cass ContSters404753 ContSters404753 Am lucrat ca și cadru militar. Anul acesta m-am pensionat anticipat. Deoarece am doar 50 ani, am ocupat ulterior, prin concurs, un post de funcționar ... (vezi toată discuția)
Recuperare cass de catre mostenitori ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Tatal prietenei mele a decedat anul trecut in octombrie. Pensia decedatului a fost in jur de 1000 ron. Sotia doreste sa-i recupereze cei 5,5 % ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un pensionar ,aflat in pensie la limita de varsta ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, un pensionar ,aflat in pensie la limita de varsta ( nu anticipat, nu cu penaluzari) se angajeaza cu norma intreaga, salariul minim pe ... (vezi toată discuția)