avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate alexu1

Activitate alexu1

Buna ziua,
Dacă cineva îmi afla parola contului de pe o rețea de socializare cum ar fi Facebook si se "joaca" cu conținutul paginii, si fac o plangere la politie în acest sens, neștiind cine este acea persoană.
Cum procedează politia pentru a gasi si sancționa persoana vinovată?
Care sunt pașii legali de făcut în acest sens?
Mulțumesc!
Buna ziua,

Pentru un job in Franța am nevoie de copie după livretul de familie, certificat/ adeverință medicala si certificat de naștere.

Va rog sa imi spuneti dacă:
1. Toate aceste documente ar trebui apostilate sau doar legalizate.
2. Dacă aceeasi apostila v-a fi valabilă și pe teritoriul celorlalte tari semnatare ale Convenției de la Haga.
3. Dacă se poate scoate un extras multilingv pentru fiecare document sau e nevoie să le traduc.
4. De ce se cere în unele țări certificat de naștere obținut în ultimele 6 luni?

Va mulțumesc!
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este legislatia cu privire la traiul Off The Grid in Romania. Cu alte cuvinte ce legi sunt incalcate daca cineva se hotaraste sa lase totul in urma si sa mearga in munti sau in padure sa locuiasca intr-o mica cabana/rulota, sa isi vaneze/pescuiasca hrana, sa nu fie racordat la o retea electrica...etc?
Răspuns la discuția Cumparare imobil pe cote parti
Ceea ce dorim noi defapt este ca imobilul sa fie trecut pe numele amandurora, iar nefiind casatoriti ne ramane posibilitatea de a cumpara pe cote parti preferabil egale 50% / 50%. Insa nu stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez neavand experienta.
Buna ziua, as dori sa cumpar la sfarsitul acestui an un imobil impreuna cu viitoarea sotie in cote-parti. Ma intrebam cum se procedeaza? pur si simplu precizam la notar ca dorim sa sa cumparam acel imobil in cote-parti? Sunt necesare si alte acte pe langa cele obisnuite la achizita imobilului?