avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Plângere spargere cont Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Plângere spargere cont Facebook

Buna ziua,
Dacă cineva îmi afla parola contului de pe o rețea de socializare cum ar fi Facebook si se "joaca" cu conținutul paginii, si fac o plangere la politie în acest sens, neștiind cine este acea persoană.
Cum procedează politia pentru a gasi si sancționa persoana vinovată?
Care sunt pașii legali de făcut în acest sens?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:38, 11 Februarie 2017
Puteti face plangere la Politie, dar daca nu v-a furat 5000 de euro cu ocazia asta o faceti degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei - cont facebook spart 79alyn 79alyn Unde trebuie sa ma adreses pentru a da in judecata pe cineva care mia spart parola de facebook si are toate conversatiile mele de pe messenger atat citite cat ... (vezi toată discuția)
Folosire cont peronal facebook defaimator fara accept sorinv sorinv In 2012 un \\"prieten\\" s-a oferit sa imi faca un cont de Facebook deoarece eu nu ma prea pricepeam la acest mod de socializare. Sunt o persoana publica, ... (vezi toată discuția)
Furt de fotografii de pe facebook si distribuire publica  Loredana Puscasu Loredana Puscasu V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema si anume cum se poate sanctiona fapta unei persoane care a luat de pe pagina altei persoane niste fotografii in care ... (vezi toată discuția)