avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Violarea corespondentei - cont Facebook spart
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Violarea corespondentei - cont Facebook spart

Unde trebuie sa ma adreses pentru a da in judecata pe cineva care mia spart parola de facebook si are toate conversatiile mele de pe messenger atat citite cat si fotografiate?va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:13, 6 Februarie 2017
Faceti plangere la Politie, dar daca nu e vorba de o rafuiala intre traficanti de cocaina sau daca nu v-a furat cu ocazia asta 5000 euro, slabe sperante ca Politia sa rezolve plangerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere spargere cont facebook alexu1 alexu1 Buna ziua, Dacă cineva îmi afla parola contului de pe o rețea de socializare cum ar fi Facebook si se \"joaca\" cu conținutul paginii, si fac o plangere ... (vezi toată discuția)
Amenintare pe facebook,pe e-mail,spargere de cont!!!!!!! moon007 moon007 buna ziua.ma confrunt cu un cosmar.va rog sa ma ajutati,sa.mi spuneti ce pot sa fac.cineva ma ameninta p facebook si pe e-mail ca-mi face publice anumite ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost accesat, fara drept, contul de facebook Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua! O persoana mi-a spart/aflat parola ( nu stiu cum ) si mi-a accesat contul de facebook si de email, de asemenea a mai dat parola mea la cineva pe o ... (vezi toată discuția)