avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate LunguAugustinaIlena

Activitate LunguAugustinaIlena

Buna seara! Ce se întâmplă cu datoriile la Bugetul local ale persoanelor decedate, deoarece nu există bunuri pentru deschiderea masei succesorale? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Adresa CIM vs adresa fisa de post
Multumesc.
Buna seara,

Am rugamintea, daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un sfat sau o parere, in legatura cu o problema referitoare la un CIM si o fisa de post. Problema este urmatoarea:
1. in CIM la locul de munca este specificata adresa sediului social al firmei la data intocmirii Contractului (2011) din str. x, iar in fisa postului din 2014 la aceiasi rublica este o alta adresa din str. y. De fapt aceasta fiind adesa unde isi desfasoara activitate proriu-zis angajatul ( este o sectie si nu punct de lucru, deoarece are mai putin de 5 angajati).
Exista o decizie data in 2014 de angajator in care este specificat ca angajatul isi va desfasura activitatea la adresa din str. y.
Problema este ca acum ni-se cere Actul Ad la CIM din care sa reiasa ca angajatul isi desfasoara activitatea in str. y.
Avand in vedere ca exista aceasta decizie, mai era necesar si un Act de Aditional la CIM?
Tin sa precizez ca pana acum sau dat acelesi acte si anume CIM si fisa de post, dar nimeni nu ne-a cerut un niciun Act Ad in care sa se specifice locul de munca ( altul decat cel trecut decat cel trecut in CIM)
Rugamintea mea este sa ma ajutati, spunandu-mi daca este neaparat necesar, cum este legal si de ce.
O seara placuta, multumresc anticipat.
ok. Cred ca varianta unui contract de prestari servicii sau consultanta era mai accesibila, dar asta implica emiterea unei facturi si o documentatie aferenta care sa stea in spatele facturii si contractului respectiv in cazul in care ar fi venit un control. (deci tot nu e bine :) )
Multumesc pentru informatie. O zi placuta.
Buna ziua.
As dori sa stiu urmatoarele:
- daca se poate face si este legal, intre doua socetati comerciale un contract de imprumut?
- am gasit pe net un model de contract si as dori sa scot articolul unde este stipulat dobanda, e ok?
Multumesc anticipat pentru ajutor. o zi buna.
Multumesc mult.
Buna ziua,
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fisa de post pentru Director Socetate Comerciala cod COR 112004. Multumesc anticipat.