avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate marina250050

Activitate marina250050

Răspuns la discuția lnchidere firma
Da, vi le voi scana saptamana viitoare.
Răspuns la discuția lnchidere firma
Multumesc pentru sfat. Va intrebasem acest lucru pt. ca am fost la notar in Ploiesti, dupa ce am facut succesiunea. Acesta a cerut Autoritatii tutelare sa-si dea acceptul ca minorul sa fie despagubit cu contravaloarea partilor sociale si sa fie scos din firma. Autorit. tut. din Ploiesti a dat un raspuns evaziv din care reiese ca minorul tb trecut pe actul constitutiv si pentru orice tranzactie care o voi face pe firma sa cer numirea unui curator, ceea ce este absurd, avand in vedere ca firma e la Suceava. Am fost cu toate documentele la dna Direct. a Camerei de comert din Suceava, in vederea schimbarii actului constitutiv si nu mi le-a primit.
Răspuns la discuția lnchidere firma
Nu ati luat in calcul ca este un minor. Legal, cum pot sa-l exclud pe minor, sa nu-l mai trec pe Actul constitutiv? Trebuie sa cer Autoritatii tutelare numirea unui curator pt minor sau nu mai e cazul? Nu cunosc legile actuale in ceea ce priveste administrarea bunurilor dobandite de un minor
Discuție lnchidere firma
Am un SRL infiintat de sot (sotul a decedat in 2011). Eu aveam 30 parti sociale, iar el 20. In urma decesului, s-au impartit cele 20 parti sociale astfel:
-5 mi-au revenit mie;
-cate 5 celor doi copii (majori) ai sotului dintr-o casatorie anterioara;
-5 copilului meu si al sotului care este minor.
Cum procedez sa scap de firma, avand in vedere ca exista un minor si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? Firma a fost infiintata in Suceava; nu am datorii la fisc; am inchis punctual de lucru din Marginea si am predat casa de marcat pentru ca eu m-am mutat acasa la mine in Prahova.
Răspuns la discuția datorii succesorale
Dar firma am voie s-o inchid si in ce conditii, daca este si un minor?
Răspuns la discuția datorii succesorale
Multumesc
In urma decesului sotului, a ramas o datorie la banca de 15000 lei constand dintr-un descoperit de card la care eu nu am fost imputernicita.
Intrebare: Trebuie ca mostenitorii sa achite suma sau ramane pierderea bancii? La masa succesorala sunt trei adulti si un minor. Nu putem instraina nimic din bunurile mostenite, pentru ca nu ne permite Autoritatea tutelara.
Care e solutia legala?
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Multumesc.
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Deci la 56 ani pot iesi fara penalizare?
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Iunie