avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate cnc 72

Activitate cnc 72

Răspuns la discuția Lovire si vatamare
buna ziua in legatura cu cele spuse mai sus de cind mama a depus plingerea dosarul nu merge deloc in prezent este tot la postul de politie , sectoristul spune ca nu gaseste inculpatul sai ia declaratie el fiind tot in sat a trecut aproape un an si el acelasi lucru spune ce trebuie sa fac intre timp mama a primit o adresa de la spital ,am fost la spital si au cerut numarul dosarului leam dat numarul dosarului pentru ase inplica ei ca sa recupereze bani de la vinovat MULTUMESC
buna seara vreau sa va intreb cum se procedeaza corect: procurorul citeaza martori si apoi trimite dosarul mai departe si apoi se audiaza celalante parti fiinca martorul a primit citatia

[Editare emoticon]
Răspuns la discuția Bataie urmata de amenintari
ciobanul nu este de noi ,cel care ameninta copii nea amenintat si fata de politist
da plingerea este formulata
buna seara doamna avocat in legatura cu copii martorii sint copii intre 10 si 13 ani in legatura cu mama avem un martor care a scapato din miinile agresorului , agresorul a recunoscut si el ca a batuto certificatul nu lam scos pina acum mama a stat 5 zile in spital am fost la medicina legala dar zice ca dupa 15 zile se ridica
cu trei saptamani inainte mama mea a fost batuta de un cioban acum rudele patronului la care este ciobanul au inceput sa imi ameninte copii ,chiar a asmutit ciini pe copii acest individ are ocondamnare cu suspendare vasi ruga sa imi spunti ce sa fac
multumesc pentru raspuns domnul patrascu ozi buna
buna ziua eu nu prea am incredere in politia din comuna plingerea penala se poate depune la parchet
mama mea a fost batuta de un cioban fiinca la gasit cu oile pe terenul nostru cultivat cu lucerna la ora actuala este internata in spital datorita ranilor suferite
Discuție contestatia
buna ziua vreau sa contest o amenda pe data de 13-11-2014 am primit um plic de la politie ca trebuie sa ma prezint la postul de politie din comuna pe data de 10-11-2014 ora 12 aceasta data comfirma si stampila de plic la citeva zile dupa asta imi trimit acasa procestul cu amenda