avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bataie urmata de amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bataie urmata de amenintari

cu trei saptamani inainte mama mea a fost batuta de un cioban acum rudele patronului la care este ciobanul au inceput sa imi ameninte copii ,chiar a asmutit ciini pe copii acest individ are ocondamnare cu suspendare vasi ruga sa imi spunti ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Silver78 , utilizator 10:03, 2 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
buna seara doamna avocat in legatura cu copii martorii sint copii intre 10 si 13 ani in legatura cu mama avem un martor care a scapato din miinile agresorului , agresorul a recunoscut si el ca a batuto certificatul nu lam scos pina acum mama a stat 5 zile in spital am fost la medicina legala dar zice ca dupa 15 zile se ridica
da plingerea este formulata

Alte discuții în legătură

Greu de dovedit sau nu? Sonji Sonji In urma cu ceva timp, [b]X[/b] a fost atacat pe strada de un individ care avea fata acoperita.[b]X[/b] a primit nenumarate amenintari din partea lui[b]Z[/b]. ... (vezi toată discuția)
Posibila actionare in judecata pentru daune produse de caine StefanCiuca StefanCiuca Zilele trecute am mers la tara undeva langa Bucuresti cu cainele meu. Acesta a reusit cumva sa fuga de acasa, lucru pe care il face de fiecare data cand merg ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)