Am facut o sesizare cu privire la o constructie ilegal pe domeniu public,si o alta tot la fel cu diferenta ca cea de-a douaa iesit cu constructia pana aproape de mijlocul drumului si...a mai montat si o schela in mijlocul drumului obligandu-ne sa intram cu masinile prin gropile care se scalda porcii lor,ba mai arunca cutii si tot felul de gunoie in drum pentru a ingreuna si mai mult drumul si asa plin de gropi,neputandu-se circula cu mai mult de 10-15 km/h fapt care conduce la injuraturile,scuipaturi,si aruncat cu pietre asupra recatorilor distrugand masinile,cum e firesc din moment ce platim o gramada de taxe pentru a putea circula liberi pe orce strada,orice drum,am sesizat primaria,nu am primit nici un raspuns...dar socant este ca ieri m-am pomenit cu reprezentanti ai primariei,care au intrat fara acordul meu in curte,zicandu-mi ca ei intra unde vrea,si ca ma face una cu pamantul,si alte amenintarii!!:(( pentru ca am indraznit sa ai scot din birou ,pe domnul sef al serviciului de disciplina in constructii,si altii 3 care il insoteau,necazul meu de fapt este o problema mai veche,nerezolvata,cu CF propietatii mele care pur si simplu mi-a fost furat din arhiva si a fost intabulat un alt vecin aflat ...la 998 m aproape un km iat intre noi e spatiu liber,acum sunt amenintata cu demolarea,va rog as vrea un raspuns profesional ce pot face in situatia data,nu stiu de ce am cerut un drept elementar de libera circulatie si m-am pomenit cu alte necazuri,pe cine oare am suparat asa de tare:frantic: multumesc.
Nu detineam nici o propietate mobila sau imobila ,la aceea data iulie 2012 cand m-am pomenit cu o somatie de plata a impozitului in valoare de...1200 ron,cerand lamuriri de la administratia financiara,s-a sters in totalitate in luna Noembrie, in Decembrie a aceluiasi an am cumparat o masina,o data cu inscrierea ei in 17 Decembrie,si in 7 Ianuarie 2013 ,minune....a aparut iarasi o suma de data aceasta 450 ron,dar nu mai este impozit.....ci este amenda......,iarasi am cerut explicatii,deoarece,plecat fiind din tara in ultimii 8 ani,nu am avut nici o contraventie,amenda nici in tara nici in strainatate,si pot astepta mult si bine de atunci ca nu ......mai dispare,dar nici nu mi se raspunde,ba mai mult mi s-a interzis accesul pe sitteul primariei,asa ca nu mai pot pune....intrebari,ce imi ramane de facut in aceasta situatie? Multumesc.
D-l Trandafir are dreptate; legal,NU,dar exista cai de mijloc; o cunostiinta,un gest frumos si se poate obtine datele necesare,crede-ti ma,exista posibilitati ,uneori primesti aceste date gratuit fara sa le ceri,sa speram ca nu veti fi dvs. cel mai ghinionist.
Fiul meu , suferind fiind de o boala psihica,a primit o instiintareca in conformitate cu art 260 din codul de procedura penala ca nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr 620/p/2014 al parchetului de pe langa curtea de apel Timisoara cu sediul in timisoara...etc instiintat fiind sa se prezinte pentru a i se inmana in termen de maxim 7 zile ....pentru inmanarea actelor,cuidat este ca noi locuim in Arad,iar fiul meu nu a avut de a face cu legea,sau politia in viata lui,si nu a participat ca martor la nimeni,cu atat mai mult ca este bolnav,nu cred ca l-ar fi luat nimeni in serios,si asa am ajuns sa ma intreb cum a ajuns sa fie citat,ca martor,cand el bietul de el e in afara acestor probleme in totalitate si habar nu are nici in Arad,nici in Timisoara unde este ,Parchetul,Curtea de Apel,ma poate ajuta cineva va rog.? multumesc.