Am facut o sesizare cu privire la o constructie ilegal pe domeniu public,si o alta tot la fel cu diferenta ca cea de-a douaa iesit cu constructia pana aproape de mijlocul drumului si...a mai montat si o schela in mijlocul drumului obligandu-ne sa intram cu masinile prin gropile care se scalda porcii lor,ba mai arunca cutii si tot felul de gunoie in drum pentru a ingreuna si mai mult drumul si asa plin de gropi,neputandu-se circula cu mai mult de 10-15 km/h fapt care conduce la injuraturile,scuipaturi,si aruncat cu pietre asupra recatorilor distrugand masinile,cum e firesc din moment ce platim o gramada de taxe pentru a putea circula liberi pe orce strada,orice drum,am sesizat primaria,nu am primit nici un raspuns...dar socant este ca ieri m-am pomenit cu reprezentanti ai primariei,care au intrat fara acordul meu in curte,zicandu-mi ca ei intra unde vrea,si ca ma face una cu pamantul,si alte amenintarii!!:(( pentru ca am indraznit sa ai scot din birou ,pe domnul sef al serviciului de disciplina in constructii,si altii 3 care il insoteau,necazul meu de fapt este o problema mai veche,nerezolvata,cu CF propietatii mele care pur si simplu mi-a fost furat din arhiva si a fost intabulat un alt vecin aflat ...la 998 m aproape un km iat intre noi e spatiu liber,acum sunt amenintata cu demolarea,va rog as vrea un raspuns profesional ce pot face in situatia data,nu stiu de ce am cerut un drept elementar de libera circulatie si m-am pomenit cu alte necazuri,pe cine oare am suparat asa de tare:frantic: multumesc.
Este hazardat a emite raspus,necunoscand continutul celor 2 reclamatii formulate de dv
Este greu de crezut ca a fost furata cartea dv funciara de catre vecin
Chiar si in astfel de ipoteza,se impunea sa desfasurati demersuri pentru refacere dosar cadastru
Daca detineti documentele care atesta calitatea dv de proprietar asupra terenului,constructiilor puteti reface inscrisurile de la OCPI prin document autentificat sau prin hotarare judecatoreasca definitiva