avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate mariaelena1999

Activitate mariaelena1999

Răspuns la discuția INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
multumesc
Buna ziua,
Sunt in CCC dar am iesit din scoala,deci beneficiez de minimul de suma (600 de lei),dupa noua lege mi se va marii la 1062 sau nu?
Multumesc
Buna ziua,
Am 29 de ani si sunt insarcinata.Nu muncesc de vreo 3 ani deci in concluzie nu am asigurare medicala. As vrea sa va intreb daca sunt asigurata medical(fiind insarcinata) sau va trebui sa merg si sa inchei un contract de sanatate?
Multumesc!
Multumsc pt raspuns.Auzisem ca daca ai depasit varsta de 26 de ani nu mai beneficiezi de CCC,pt acest lucru am intrebat aici.Copilul se va naste undeva in decembrie-ianuarie deci din acest punct de vedere indeplinesc conditiile(voi fi anul 3)
Buna,
Sunt in anul II la postliceala de asistent medical ,la zi,si am 29 de ani,intrebarea mea este daca beneficiez de indemnizatie pe crestere copil.Multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu unde pot sa fac o plangere impotriva unei persoane care isi construieste o casa fara autorizatie de constructie pe spatiul care apartie primariei.Mentionez faptul ca persoana in fapt lucreaza la Primaria din localitate si este responsabila pe urbanism.
Multumesc anticipat!