avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie

Buna ziua,
As dori sa stiu unde pot sa fac o plangere impotriva unei persoane care isi construieste o casa fara autorizatie de constructie pe spatiul care apartie primariei.Mentionez faptul ca persoana in fapt lucreaza la Primaria din localitate si este responsabila pe urbanism.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 15:55, 3 August 2014
La inspectoratul de stat in constructii judetean.
Poate ca ar fi bine sa faceti si cateva fotografii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema constructie casa bloc1 bloc1 Buna ziua, As dori va rog frumos un sfat legat de o problema. Eu locuiesc la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje, iar pana nu demult langa blocul nostru era o ... (vezi toată discuția)
Reglementari pentru autorizare constructie civila kalinn kalinn Buna ziua, Locuiesc la tara si un vecin a construit un adapost pentru animale, in fata casei mele. Distanta de la limita de proprietate pana la ... (vezi toată discuția)
Umbrirea robybobu robybobu langa mine se construieste o casa.ideea este ca zona mea se afla sub nivelul strazii,iar cel care isi face casa ,se ridica la nivel apoi incepe constructia.va ... (vezi toată discuția)