avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

Buna ziua,
Sunt in CCC dar am iesit din scoala,deci beneficiez de minimul de suma (600 de lei),dupa noua lege mi se va marii la 1062 sau nu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mariaelena1999 , utilizator 15:56, 27 Mai 2016
Incepand cu 01.07.2016 , indemnizatia pentru CCC pe care o veti primi va fi in cuantum de 1063 lei.

Nivelul minim al indemnizației pentru creșterea copilului prevăzut la art. 2 alin.(2), precum
și nivelurile drepturilor prevăzute de art. 5, art. 7 alin.(1), art.9 alin.(4), art. 31 alin.
(2) și art. 32 alin.(1) lit.c) și d) și alin.(2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.111/2010, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu modificările aduse prin Legea nr.66/2016, se acordă din oficiu începând cu drepturile aferente lunii iulie 2016. (din proiectul de modificare a Normelor de aplicare a OUG 111/2010).
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2016 vlad-iustin vlad-iustin Buna ziua, Daca legea a intrat in vigoare pe 1 iulie, iar sotia a nascut pe 29 martie anul curent, poate fi recalculata indemnizatia pe legea noua? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Modificari la concediul crestere copil (ccc) incepand cu 1 iulie 2016 gabi_fodor gabi_fodor Buna ziua.eu am un baietel de 10 luni, am optat pentru CCC pe 2 ani. Pana in momentul de fata am incasat lunar maternitatea in suma de 1.200 ron. Din 1 iulie ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil dianastu dianastu buna ziua!! in urma cu 1 an si 9 luni am nascut un baietel,dafiind fapul ca am fost eleva am beneficiat de indemnizatie de crestere copil.acum sunt ... (vezi toată discuția)