avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana Stan -Birou de Mediator

Activitate Ioana Stan -Birou de Mediator

Buna ziua,

Aveti si dreptul de a incerca rezolvarea situatiei prin mediere. Astfel veti putea afla care sunt cu adevarat cauzele acestei atitudini din partea angajatorului si sa gasiti o solutie amiabila privind conditiile de continuare ale contractului de munca sau ale incetarii acestuia. Si retineti: drepturile pe care, ca si angajat, legea vi le confera, nu se pot negocia... si deci nu vi se poate cere sa renuntati la ele.
Buna ziua. Incercati o discutie cu reprezentantul asociatiei si vedeti daca v-ar putea elibera o adeverinta in baza unui acord de mediere incheiat intre Dvs si asociatie la un birou de mediere, acord in care Dvs veti recunoaste datoria acumulata de catre tatal dvs si va veti asuma plata datoriilor sub forma unui calendar de plati. Va fi insa mai dificil sa-i faceti sa accepte conditionarea acestui calendar de plati de finalizarea partajului, nevand control asupra termenului de finalizare.
Răspuns la discuția Problema accident usor
Buna ziua.Va recomand sa utilizati serviciile unui mediator pentru a evita escaladarea unui conflict. O discutie fata in fata cu proprietarul masinii lovite intr-un birou de mediere va reduce tensiunile si va indrepta discutia catre gasirea unui solutii amiabile. Daca discutati doar Dvs direct cu el veti ajunge sa va certati pe subiectul cine are dreptate.