avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema accident usor

Buna ziua, daca am fost de vina intr-un accident in urmatoarea situatie. Am dat cu spatele am dat cu masina firmei in alta parcata zic eu neregulamentar si am plecat de la locul faptei. M-a dat respectivul la politie nestiind in acel moment cine eram iar acum m-a gasit. Cum ar trebui sa procedez ? El spune ca vrea sa ii inlocuiesc intreaga portiera plus sa imi pierd eu carnetul 3 luni daca nu ma insel. Ce spuneti ca ar trebui sa fac in situatia asta ?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 16:55, 7 August 2014
Buna ziua.Va recomand sa utilizati serviciile unui mediator pentru a evita escaladarea unui conflict. O discutie fata in fata cu proprietarul masinii lovite intr-un birou de mediere va reduce tensiunile si va indrepta discutia catre gasirea unui solutii amiabile. Daca discutati doar Dvs direct cu el veti ajunge sa va certati pe subiectul cine are dreptate.
Pai exact asta ar trebui sa faceti , pt. ca are dreptate . Sa mergeti la politie , sa predati carnetul si sa-i dati asigurarea RCA , pt. a-si repara masina. Sau , sa incercati sa va intelegeti , sa-i reparati masina si poate ca..nu va depune plangere, si va scapati carnetul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portiera lovita in parcare in timp ce incarcam masina sorinakester sorinakester Buna seara. Pe scurt: Pe strada ingusta, in timp ce-mi puneam cumparaturile-n masina, o cetateanca m-a claxonat, n-a asteptat sa inchid portiera si si-a ... (vezi toată discuția)
Rca-culpa comuna? dodo2009 dodo2009 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca firma de asigurari procedeaza corect si ce pot sa fac eu sa ma apar. Iata situatia: pe 29.12.2010 eram parcat jumatate ... (vezi toată discuția)
Incident autovehicul stationat neregulamentar leventoctavian leventoctavian Buna ziua, Am si eu nevoie urgenta de un sfat. Acum aproximativ 2 saptamani incercand sa intru pe o alee la dreapta, am acrosat foarte usor(doar o zgarietura ... (vezi toată discuția)