Buna ziua . Sunt angajat la o primarie, mai exact la politia locala . Ce grad ar trebui sa detin in prezent avand in vedere ca am 5 ani vechime si facultate absolvita cu diploma de licenta . Studiile superioare sunt in domeniul "Politie Locala" de 3 ani , cursurile fiind de zi . Pot anexa si o copie dupa diploma de licenta daca este necesar. Va multumesc anticipat .
Buna ziua . Sunt angajat la o primarie pe post de personal contractual de 4 ani si 6 luni . Sunt incadrat conform legii 284 la grila nr. 15 , coeficient 1.41 . Mentionez ca am facultate de 3 ani la zi in domeniul in care lucrez si spor de noapte de 25% . Care ar fi salariul meu net si brut si daca sunt incadrat conform legii 284 pe grila corespunzatoare avand in vedere studiile superioare si vechimea . Salariul de incadrare ar trebui sa fie 1450 conform noii ordonante si apoi adaugate sporurile respective sau baza de calcul este altfel la bugetari . Multumesc anticipat . In cazul in care nu am fost explicit pot da mai multe informatii .
Buna ziua . Am mers in instanta pentru a recupera taxa auto si am castigat procesul . Problema este ca banii imi vor fi returnati in 5 ani ( deja am luat prima transa "20%"). As dori sa ma informati daca exista alta modalitate de recuperare a banilor fara sa astept inca 4 ani . Mentionez ca masina a fost inmatriculata in 2011 iar procesul s-a finalizat in 2016 . Va multumesc anticipat !!!
Angajatii Politiei Locale care au statut de personal contractual ( agenti de paza ) au voie sa constate contraventii ? Daca nu au voie va rog puteti sa-mi spuneti ce sanctiuni pot fi luate impotriva lor . Multumesc anticipat !
Buna ziua ,
Am o problema legata de asociatia de proprietari pe care sper sa o pot solutiona cu ajutorul dumneavoastra .
Eu locuiam impreuna cu parintii mei pana acum 1 an . Am fost nevoit sa ma mut impreuna cu mama mea in chirie la alt domiciliu provizoriu din cauza tatalui meu care consuma bauturi alcoolice . El a ramas in imobil pana acum 1 luna unde a acumulat datorii la asociatia de proprietari . In prezent este pe rol un proces de partaj deschis de mama mea . Dupa solutionarea partajului noi ( eu impreuna cu mama mea ) intentionam sa ii achitam partea lui + datoriile acumulate de el .
Problema mea incepe din acest moment . S-au amenajat locuri de parcare in fata blocului iar de la asociatie am nevoie de o adeverinta care sa ateste ca eu nu am datorii , deoarece in momentul plecarii noastre din imobil nu existau datorii la asociatie ( toate datoriile au fost facute de el - tatal meu ) .
Exista o forma prin care pot primi adeverinta de la asociatie prin care sa pot participa la licitatie . Precizez ca masina este pe numele meu .
Multumesc anticipat .