avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctiuni nule
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiuni nule

Angajatii Politiei Locale care au statut de personal contractual ( agenti de paza ) au voie sa constate contraventii ? Daca nu au voie va rog puteti sa-mi spuneti ce sanctiuni pot fi luate impotriva lor . Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Politia comunitara - atributii lordxl lordxl Ce reprezinta fapta sefului Politiei Comunitare de a da ordine verbale subalternilor de a constata si sanctiona contraventii fara ca acestia sa aiba drept de ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - legea nr. 333/2003 strunf strunf sint agent de paza sateasca angajat al primariei am primit o amenda de 100 lei .Potrivit legii333 contolu se face de catre politia din localitate dar eu am ... (vezi toată discuția)