avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de contraventie - Legea nr. 333/2003
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de contraventie - Legea nr. 333/2003

sint agent de paza sateasca angajat al primariei am primit o amenda de 100 lei .Potrivit legii333 contolu se face de catre politia din localitate dar eu am primit amenda de la un politist din alta localitate este legal ?Eram de serviciu si stateam in autovehicolul proprietate personala politistu a scris in procesu verbal ca dormeama mai mentionat ca fapta se incadreaza la articolu 48 litera n si sint sactionat de articolu 60 litera e din legea 333/2003
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
strunf, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:14, 6 Decembrie 2010
Buna ziua !
Precizati pt ce ati primit amenda .... si in ce conditii..
In termen de 15 zile de la comunicare formulati contestatie impotriva PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 333/2003 si legea 61/1991 manolebenieamin manolebenieamin Locuiesc in com. Priponesti, jud. Galati si am primit doua procese-verbale de amenda de cate 500 RON in 04.05.2007 si 09.08.2007 pentru ca nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Amenda radar oanaelena oanaelena am si eu o intrebare.m-a prins radarul nou cu 91 km/h in localitate.m-a oprit politia si mi-a cerut actele dar nu mi-a facut proces verbal.doar atat mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala jamaica2010 jamaica2010 Buna ziua, in urma cu aproximativ o luna, intr-un local mic de la tara, un vecin a inceput sa ma ameninte, sa-mi aduca injurii, etc. M-a provocat pana am ... (vezi toată discuția)