avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Grade profesionale functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Grade profesionale functionar public

Buna ziua . Sunt angajat la o primarie, mai exact la politia locala . Ce grad ar trebui sa detin in prezent avand in vedere ca am 5 ani vechime si facultate absolvita cu diploma de licenta . Studiile superioare sunt in domeniul "Politie Locala" de 3 ani , cursurile fiind de zi . Pot anexa si o copie dupa diploma de licenta daca este necesar. Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:33, 22 Mai 2017
de interes: [ link extern ]
Daca vechimea este toata (5 ani) in specialitatea studiilor si acestea sunt ciclul I Bologna, puteti detine maxim gradul profesional principal pe o funtie publica clasa I... depinde mult de vechimea in specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)