avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate KalymaPro

Activitate KalymaPro

Bună ziua.
în cazul în care am introdus acţiune de majorare a pensiei de întreţinere, iar tatăl minorei l-a cooptat în societate pe tatal său (bunicul minorei) cu o cotă de participaţie de 95% cu scopul de a-şi ascunde veniturile, este admisibilă, sau există speţă în care a fost revocat demersul.
astfel, arăt că la data de 12 septembrie am discutat cu fostul sot relativ la majorarea pensiei de întreţinere şi mi-a adus la cunoştinţă că dacă introsuc cererea işi va ascunde veniturile.
La data de 15 septembrie 2022 am introdus acţiunea si la aceeaşi dată fostul sot a emis hotărârea asociatului unic prin care l-a cooptat în societate pe tatl său, majorând capitalul social de la 200 lei la 4000 lei, cu o cotă de participaţie de 95%, sens în care el a rămas cu 5%.
precizez că societatea nu avea pierderi, datorii, cifra de afaceri era in crestere de asemenea şi profitul, iar pentru anul 2021 fostul sot a incasa dividente de 297.000 lei, copilului achitandu-i pensie de întreţinere de 400 lei.
totodată, de la înfiinţare 2008 şi până la data de 15 septembrie 2022 acesta a fost unic asociat, însă o dată cu introducerea cererii de majorare a pensiei a devenit minoritar cu doar 5%.
As avea sanse cu o acţiune pauliana, să fac dovada că în fapt a dorit să îşi ascundă veniturile.
ati mai intâlnit speţe în aceasta materie.
Mulţumesc
Răspuns la discuția Loviri si alte violente
patrascu razvan a scris:

In urma audierii martorilor coroborat cu celelalte mijloace de proba, se va stabili situatia de fapt.

Multumesc pentru raspuns
Asta stiu ca vor urma audieri peste audiere....nu am nici o problema cu asta....idea este ca sotul dansei stie foarte bine procedurile si tertipurile de asemeni tinand cont ca a lucrat in sistem plus ca ii cunoste destul de bine si pe cei care ne vor audia...ca de le-a fost sef

Buna seara
Acum careva zile am avut o altercTie cu o vecina
A venit in fata portii a tipat a injurat( nu e orima data cand face asta) , dar de data aceasta avea i matura cu coada in mana cu care ma lovit in conditiile in care aveam un copil de 1 an in brate, am lasat copilul l sotul meu si cand ma indreptam spre curtea dansei sa ii zic sotului ei sa o ia ma mai lovit o data de la spate iar de frica m-am intors si am locit-o si eu cu palma in zona fetei...altercatia a mai continuat ma lovit cu ceva dur in cap in timp ce stateam de vb cu sotul ei,,, a vrut sa ma mai loveasca si cu o tigla etc etc
A doua zi m-am scos am fost la urgenta mi-am scos certificat medicolegal si am depus si o plangere la politie. In tot acest timp sotul doamnei la oprit pe tatal meu spunadu-i ca imi face dosar penal si nu o sa mai pot administra societatea pe care o detin, ca sotia lui are fractura de piramida nazala, ca ne taie utilitatile desi am contracte legale cu societatile care furnizeaza(apa de ex)
Dupa alte doua zile...azi...ma suna un domn de la politie sa hotaram o data sa ne intalnim sa descutam despre plangere facuta de mine...si imi aduce la cunostinta ca doamna vecina mi-a facut plangere penala pentru violente si ma intrebat daca am certificat medicolegal ( suspecta intrebare asta)
Aaa si sa nu uit sotul doamnei a fost nush ce comisar sef pensionat pe caz de boala.
Intrebarile mele:
- ce am defacut de acumin colo?
- doamna nu estee la prima abatere de genul a mai luat 1 an cu suspendare acum vre-o 4 ani pe aceeasi fapta loviri si ale violente- conteaza?
- aveam un copil in brate cand ma lovit prima data- conteaza...
- martorii pe care ii va aduce sunt sora sotul si nepoata dansei...care locuiesc vis a vi..nu ma astept sa spuna adevarut ca na...conteaza ca sunt rude
- eu am martor vecina de langa mine cu care nu am nici un grad de rudenie...
Multumesc anticipat

Ps....am lovit-o cu mana drepta si aveam un ceas cu bratara de inox
Răspuns la discuția Alimentare apa
Da este adevarat ca cei de la apa m-am trimis sa discut cu el si mi-au cerut sa vina la apa sa isi dea acordul, ah ce inspirata am fost ca am fost la notar.
Asta cu sapatura sunt un pic nedumerita, lucrarea aia in zona am facut-o noi pt ce cei de la apa au zis ca este proprietate privata si nu ma pate obliga nimeni sa fca lucrarea cu ei, si ca sa ies mai iesftin am chemat un escavaor si socrul meu a facut legatura la tevi.
Răspuns la discuția Alimentare apa
Teava municipala este undeva in strada principala la circa 500 m iar cei doi vecini au pus bani si au adus o teava de 2 toli pana aici in zona unde sunt casele.eu am contract de furnizare a apei potabile cu societatea care furnizeaza apa, problemuta este ca pe o portiune de 24 m teava este in fata proprietatii lui pe cei 2 metri care ia cedat, iarnlagatura mea este in coltul proprietatii lui..deci ar cam fi pe portiunea aia de 2 metri cedati, poate anula Sau intoarce cu, vrea el declaratia de la notar?!.. Plus ca aici unde lucuim este domeniu privat si strada pe care circulam este a fostului proprietar care a parcelat locurile dar avem drept se servitute...eu ma pot racorda oricand din alta parte pt ca din cei aprocximativ 500 m de teava doar 24 sunt pe proprietatea lui..dar nu mi se pare oky sa dau o caruta de bani sa am act notarial
Ial prin care imi da aordul sa am act sub semnatura privata sa l-am despagubit ( sa impatit costul lucrarii in 3, bine nu am vazut nici o factura sau chianta, dar in fine) si el sa taie apa cand vrea el....poate anula declaratia de la notar unilateral...!?
Discuție Alimentare apa
Buna seara
In 2011 am cumparat un teren la marginea orasului.stiam ca nu are alimentare cu Apa dar ca doi vecini au adus o teava si daca doream ne puteam intepa din teava lor si trebuia sa ii despagubim.asta am si facut in 2012 oamenii ne-au cerut 8000 lei pentru a ne permite sa ne intepam in teava lor.cei doi vecini au pus banii impreuna dar unul mai smecher a facut tot dosarul pentru a aduce teava in cartier pe numele lui, legal vorbind ceilalti nu au nici o treaba.
Cu cel care are actele pe numele lui am gacut o declaratie la notar prin care acsta are acordul tacit al sotiei sale sa ne permita racordarea la teava de apa, plus am facut un act de mana prin care acesta declara ca a primit suma de 8000 lei care reprezinta 1/3 din valoarea totala a lucrarii, dar banii s-au impartit in doua cu celalat vecin care din pacate legal nu are nici un drept. Precizez ca racordarea cu apa mi-am facut-o din fata portii proprietarului cu acte in regula iar conform puz legatura la apa s-ar afla pe proprietatea lui( puz ne-am obligat sa cedam 2m in fata portii pe toata lunginea parcelei pt trotuat). O mica descriere a situatiei
Acum 2 zile ne-am altercat un pic din cauza sotie proprietarului cu acte in regula care cand ia la masea tipa ca in padure ne jigneaste ca vai de la ei aveam apa, desi i-am despagubit, bla bla
Mai nou de ieri si el ne ameninta ca ne taie apa, ca aduce buldezer si sapa si ne taie racordul la apa, ca ne da aia 4000 lei(partea lui) inapoi si ne lasa fara apa, ca anuleaza declaratia notariala, etc etc
Intrebarea mea poate face asa ceva?
Nu mi se pare ok ce suntem la piata ia rosia da nu o mai lua...iti dau apa da stay ca ti-o tai cand mi se nazare mie!?
Multumesc anticipat celor ca ma pot ajuta