avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri si alte violente

Buna seara
Acum careva zile am avut o altercTie cu o vecina
A venit in fata portii a tipat a injurat( nu e orima data cand face asta) , dar de data aceasta avea i matura cu coada in mana cu care ma lovit in conditiile in care aveam un copil de 1 an in brate, am lasat copilul l sotul meu si cand ma indreptam spre curtea dansei sa ii zic sotului ei sa o ia ma mai lovit o data de la spate iar de frica m-am intors si am locit-o si eu cu palma in zona fetei...altercatia a mai continuat ma lovit cu ceva dur in cap in timp ce stateam de vb cu sotul ei,,, a vrut sa ma mai loveasca si cu o tigla etc etc
A doua zi m-am scos am fost la urgenta mi-am scos certificat medicolegal si am depus si o plangere la politie. In tot acest timp sotul doamnei la oprit pe tatal meu spunadu-i ca imi face dosar penal si nu o sa mai pot administra societatea pe care o detin, ca sotia lui are fractura de piramida nazala, ca ne taie utilitatile desi am contracte legale cu societatile care furnizeaza(apa de ex)
Dupa alte doua zile...azi...ma suna un domn de la politie sa hotaram o data sa ne intalnim sa descutam despre plangere facuta de mine...si imi aduce la cunostinta ca doamna vecina mi-a facut plangere penala pentru violente si ma intrebat daca am certificat medicolegal ( suspecta intrebare asta)
Aaa si sa nu uit sotul doamnei a fost nush ce comisar sef pensionat pe caz de boala.
Intrebarile mele:
- ce am defacut de acumin colo?
- doamna nu estee la prima abatere de genul a mai luat 1 an cu suspendare acum vre-o 4 ani pe aceeasi fapta loviri si ale violente- conteaza?
- aveam un copil in brate cand ma lovit prima data- conteaza...
- martorii pe care ii va aduce sunt sora sotul si nepoata dansei...care locuiesc vis a vi..nu ma astept sa spuna adevarut ca na...conteaza ca sunt rude
- eu am martor vecina de langa mine cu care nu am nici un grad de rudenie...
Multumesc anticipat

Ps....am lovit-o cu mana drepta si aveam un ceas cu bratara de inox
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
KalymaPro, utilizator
In urma audierii martorilor coroborat cu celelalte mijloace de proba, se va stabili situatia de fapt.
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
patrascu razvan a scris:

In urma audierii martorilor coroborat cu celelalte mijloace de proba, se va stabili situatia de fapt.

Multumesc pentru raspuns
Asta stiu ca vor urma audieri peste audiere....nu am nici o problema cu asta....idea este ca sotul dansei stie foarte bine procedurile si tertipurile de asemeni tinand cont ca a lucrat in sistem plus ca ii cunoste destul de bine si pe cei care ne vor audia...ca de le-a fost sef

Angajati-va avocat, pentru a echilibra balanta, e dreptul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal sau nu? bataie in strada kessh kessh la data de 19.12.2009,eu impreuna cu un prieten am participat la o bataie de strada contra 3 persoane.in urma altercatiei am fost luati de politisti si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si amenintare cu moartea ContSters404664 ContSters404664 Buna seara. Acum cateva zile am fost agresata de niste oameni in fata unui supermarket pe motiv ca as fi injurat-o pe o fata de-a lor cu cateva zile in urma ... (vezi toată discuția)
Scandal cu vecinii lucaandreia lucaandreia Bună ziua , în urma unor discuții cu vecina , care de când am licitat împreună pt locul de parcare și în cele din urma l-am obținut mereu s-a luat de ... (vezi toată discuția)