Buna seara va rog sa-mi spuneti ce drepturi are fratele meu sau nepotul de frate la mostenirea unui apartament care l-am cumparat inainte de casatoria cu sotia mea in cazul in care am sa-i fac sotiei mele un testament in care ai ramane ei toate bunurile , mobile si imobile dupa decesul meu mentionez ca nu avem copii. Si daca ataca testamentul meu ce sanse au sa-l strice testamentul. Cu respect si consideratie
[Va rugam nu mai scrieti exclusiv cu majuscule. Multumesc]
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca sunt salariat cu salariul minim pe economie, in cuantum de 900 lei si indemnizatia de persoana cu handicap accentuat in cuantum de 234 lei. In varianta unui bilet cu contributie personala, trebuie sa platesc 50% din salariu sau 50% din indemnizatia pentru persoana cu handicap?
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este cuantumul din indemnizatie sau din salariul minim, care trebuie sa il achite o persoana cu handicap accentuat, pentru a obtine un bilet de tratament in statiune? Mentionez ca persoana respectiva lucreaza asa bolnava cum este, cu salariul minim, deoarece din indemnizatia de 234 lei nu ar putea sa isi cumpere nici macar medicamentele.
Am pus un un mic anunt sub forma de fluturas prin care ,anuntam ca un membru al familiei mele aflat in strainatate isi vinde garsoniera. Anuntul continea cartierul unde se afla apartamentul ,suprafata ,pretul si numarul meu de telefon.Anuntul a fost pus pe copaci in diferite locuri din oras alaturi de alte anunturi,deoarece la noi nu sunt locati in oras unde sa poti pune un anunt.Am fost contactat telefonic de un politist local sub acoperire unui posibil cumparator, si i-am spus locatia apartamentului, dupa care s-a dus la asociatia de locatari sa afle ,cine are se ocupa de plata si curatenie la respectivul apartament, unde i sa indicat unde locuiesc eu.Mi s-a comunicat ca voi fi amendat cu suma da 700lei pentru afisaj in loc nepermis si ca datele necesare intocmirii procesului verbal de cotraventie ,le lua de la serviciul de impozite si taxe a primariei , vazind adresa imobilului care locuiesc care este diferita de aceea cu apartamentul afisat la vanzare Singurul lucru care imi apartinea scris pe fluturas a fost ,numarul de telefon la care am si renuntat intre timp. Este legal ca politia locala sa acceseze date confidentiale respectiv CNP, numar de carte de identiate de la serviciul de taxe si impozite ale primariei si pe baza lor sa mi se intocmeasca proces verbal de amenda? Pot contesta amenda ? Mai ales ca nici nu poarta semnatura mea, iar datele au fost luate din baza de date cu impozite si taxe a primariei?