avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilete de tratament eliberate de casa de pensii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilete de tratament eliberate de casa de pensii

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca sunt salariat cu salariul minim pe economie, in cuantum de 900 lei si indemnizatia de persoana cu handicap accentuat in cuantum de 234 lei. In varianta unui bilet cu contributie personala, trebuie sa platesc 50% din salariu sau 50% din indemnizatia pentru persoana cu handicap?
Cel mai recent răspuns: maziluflorin , utilizator 13:11, 28 August 2014
este scutit
Va multumesc frumos pentru raspuns. Cu stima si deosebit respect Florin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare si salarizare persoana cu handicap CristianaCatalina CristianaCatalina Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap si ma voi angaja in cadrul unui O.N.G. ca psihopedagog, as vrea sa stiu care sunt drepturil mele salariale, mai exact ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap maziluflorin maziluflorin Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este cuantumul din indemnizatie sau din salariul minim, care trebuie sa il achite o persoana cu handicap accentuat, pentru ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)