avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile persoanei cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile persoanei cu handicap

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este cuantumul din indemnizatie sau din salariul minim, care trebuie sa il achite o persoana cu handicap accentuat, pentru a obtine un bilet de tratament in statiune? Mentionez ca persoana respectiva lucreaza asa bolnava cum este, cu salariul minim, deoarece din indemnizatia de 234 lei nu ar putea sa isi cumpere nici macar medicamentele.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:47, 19 August 2014
Intrati pe:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete de tratament eliberate de casa de pensii maziluflorin maziluflorin Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca sunt salariat cu salariul minim pe economie, in cuantum de 900 lei si indemnizatia de persoana cu handicap accentuat in ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au persoanele cu handicap gradul ii? mariana70 mariana70 Doresc sa aflu ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II in afara de indemnizatia de 234 lei si cele 6 bilete gratuite de transport! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Situatie de necrezut , .... nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua . Am un frate , mai mare decat mine cu 15 ani , ce este bolnav psihic si se afla internat in institutii specifice ale statului ( actualmente se afla ... (vezi toată discuția)