avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire testamentara intre soti fara copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire testamentara intre soti fara copii

Buna seara va rog sa-mi spuneti ce drepturi are fratele meu sau nepotul de frate la mostenirea unui apartament care l-am cumparat inainte de casatoria cu sotia mea in cazul in care am sa-i fac sotiei mele un testament in care ai ramane ei toate bunurile , mobile si imobile dupa decesul meu mentionez ca nu avem copii. Si daca ataca testamentul meu ce sanse au sa-l strice testamentul. Cu respect si consideratie

[Va rugam nu mai scrieti exclusiv cu majuscule. Multumesc]
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters411736 , utilizator 23:39, 13 Decembrie 2016
Dacă faceți testament sotiei, frate sau fiul lui nu va mai mosteneste și nu are șanse dacă ataca testamentul ca nu e moștenitor rezervatari.
Poate fi anulabil pentru vicii de consimtamant, insa.
dupa decesul dumneavoastra mentionati ca nu aveti copii, pana atunci nu? :)) pentru a fii sigur ca nu poate fii atacat testamentul, mergeti la un psiholog si/sau psihiatru si cereti un certificat medico-legal psihiatric din care sa reiasa ca "aveti toate tiglele pe casa" in momentul semnarii testamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire testament tudor_11 tudor_11 buna ziua.doi batrani, sot si sotie vor sa cumpere un apartament, urmand sa lase fiului meu apartamentul prin testament, dansii nu au avut copii, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara! aș dori și eu o lămurire.eu am un testament de ... Ely26 Ely26 Bună seara! Aș dori și eu o nelămurire.Eu am un testament de la o persoana care nu a avut copii.Am făcut succesiunea și sunt singurul moștenitor.Acum a ... (vezi toată discuția)
Bună seara! mătușa în vârstă de 87 de ani este in grija ... arturo arturo Bună seara! Mătușa în vârstă de 87 de ani este in grija mea, ea neavând copii. A decis sa mi lase mie casă ei, undeva la țară, după moartea ei. Așa ... (vezi toată discuția)