Multumesc din suflet pentru lamuriri . Ma intreb , daca respectivul declara la politia din Italia , ca nu se mai apropie de cealalta persoana , aceasta declaratie ii poate afecta cazierul ?Va multumesc frumos , inca o data !
E vorba despre o asa zisa agresiune fizica , asa declara unul dintre ei , celalat , care sune ca are si martori , spune ca nu a fost vorba de nicio agresiune fizica , doar o scena de gelozie ..
Buna ziua,
Daca ma poate lamuri cineva in legatura cu o situatie:Daca doi romani , cu statut de turist in Italia (fara rezidenta) au avut un conflict ,minor , dar unul dintre ei a depus plangere si s-a ajuns la Tribunal, ce pot face cele doua persoane in cauza? Se transfera procesul in Romania ? sau sunt obligati sa ramana in Italia (repet , sunt turisti) pana la finalizarea procesului ? Va multumesc din suflet, ca sunteti aici!
Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns, o lamurire , un sfat ... foarte urgent!!Daca in urma reclamatiei unui coleg , privind asa zisa molestare fizica , cei de la conducere iau in considerare aceasta reclamatie , fara a intruni o comisie de disciplina , apoi iti reziliaza contractul de munca ... este corect sau normal ? sau legal? mentionez ca e vorba despre o companie multinationala cu capital privat si cu sediul in Cipru !
Va multumesc anticipat !
Multumesc mult ! Ma intreb ce inseamna motivat/nemotivat Motivatia lor neoficiala , bineinteles, este simpla si uimitoare "De unde sa -ti dau bani daca nu am!Fa-mi act de propietate ca sa pot face credit ipotecar " ....... INCREDIBIL cat este de mare GRADINA DOMNULUI!Toate bune !Va multumesc!
Va multumesc mult !Eu ma intrebam de fapt ce pot face eu in momentul cand expira promisiunea de vanzare si nu primesc banii . Ii pot evacua asa fara proces? Si cand pot face lucrul asta ? Imediat dupa termen sau exista un termen legal (ca la banci)Mentionez ca imobilul se afla intr-un duplex construit de noi , si am vandut unul din apartamente .Totodata mentionez ca utilitatile sunt de la noi , pe apartamentul vandut nu s-a putut face bransament electric , ei neavand act de propietate !Multe intrebari.......
Buna ziua,
Am incheiat o Promisiune de vanzare in septembrie 2013, data incheieri contranctului de vanzare- cumparare a imobilului este decembrie 2014.Care este procedura legala in cazul cand cumparatorul nu achita suma prevazuta in contract pentru a incheia contractul de vanzare -cumparare?Mentionez ca am primit un avans ,iar cumparatorul motiveaza ca nu are banii necesari.Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am intocmit o promisiune de vanzare in urma cu un an pentru un imobil. Se apropie termenul de plata final si posibilul cumparator nu a achitat nimic si nici nu se prevad sanse de achitare . As dori sa stiu ce pot face in momentul cand ajungem la data limita .Cum se procedeaza si care este temeiul legal pentru a-i evacua din casa ?
Mentionhez ca am primit un avans si ca posibilul cumparator a facut ceva investitii in casa.Multumesc anticipat !