avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiune de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiune de vanzare

Buna ziua,
Am intocmit o promisiune de vanzare in urma cu un an pentru un imobil. Se apropie termenul de plata final si posibilul cumparator nu a achitat nimic si nici nu se prevad sanse de achitare . As dori sa stiu ce pot face in momentul cand ajungem la data limita .Cum se procedeaza si care este temeiul legal pentru a-i evacua din casa ?
Mentionhez ca am primit un avans si ca posibilul cumparator a facut ceva investitii in casa.Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:17, 14 August 2014
Daca nu sunteti dispus sa ajungeti la un compromis privind prelungirea termenului si nici sa va intelegeti pe cale amiabila, atunci va trebui sa va adresati instantei de judecata fie pentru efectuarea tranzactiei daca este posibila fie pentru evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans prima casa AncaMadalinaUreche AncaMadalinaUreche Bună ziua. Am făcut o promisiune de vânzare cumpărare pentru a achiziționa un apartament prin prima casa. Din păcate procedura este foarte greoaie iar ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca imi mai primesc avansul daca renunt la antecontract elenabanica elenabanica buna ziua, am incheiat un antecontract . in anteconstract este specificat ca pe data de 2 iunie ni se va \\"inmana\\" apartamentul daca nu este gata putem ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli Mario1990 Mario1990 Salutare! Ma aflu in procesul de achizionare a unui apartament intr-un bloc nou. Apartamentul este finalizat de 2 luni, dar toata documentatia necesara nu este ... (vezi toată discuția)