avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate zaina

Activitate zaina

buna seara.vr sa ma casaoresc cu un cetatean de origine musulana in romania,insa vreau sa stiu ce pasii trebuie pentru obtinere cetateniei si ce proceduri sunt,dupa cati ani se obtine? si dupa casatorie am inteles ca lui ii reiese permis de sedere dar as vrea sa stiu daca pe baza permisului putem merge impreuna in Europa sa municim,multumesc frumos!
Răspuns la discuția Casatorie musulman
am inteles.multumesc.dar dupa casatorie prin permisul de sedere putem iesi in alte tari sau el treb sa stea neaparat pe teritoriul rom
Răspuns la discuția Casatorie musulman
sa ne casatorim in ro si sa putem munci in norvegia sau anglia e posibil?sau treb sa respectam acele luni care sunt acordate de a iesii intr un an?
Răspuns la discuția Casatorie musulman
dar de exemplu in anglia sau norvegia se poate..eu stiu de noi romanii ca da...dar dupa casatoria cu el poate intra de exemplu in norvegia?
noi vrem sa ne casatorim pe teritoriul romaniei dar vr sa stiu daca dupa casatorie putem merge in alte tari europene..daca i se face pasaport sau pe baza permisului de sedere care reiese dupa casatorie poate iesii in alte tari impreuna cu mine..ma intereseaza pasaportul pt el cum se procedeaza sau permisul dupa ce ne casatorim inlocuie pasaportul si putem merge in alte tari.
buna seara as vrea sa stiu daca dupa casatoria cu cetateanul irakian i se face pasaport sau in baza permisului de sedere putem iesii in europa fara probleme? si pasaportul cum il obtine,avand cetatenie obligatoriu?
buna seara sunt adriana.am o nelamurire..stau cu un baiat irakian in italia suntem cunoscuti in italia si as vrea sa ne casatorim in romania ce acte ne trebuiesc si as mai fi interesata dupa incheierea casatoriei lui i se elibereaza vreun document de a putea revenii in tarile europene sau i se poate face pasaport sau asa numit cardul temporar?multumesc