avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu musulman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu musulman

buna seara.vr sa ma casaoresc cu un cetatean de origine musulana in romania,insa vreau sa stiu ce pasii trebuie pentru obtinere cetateniei si ce proceduri sunt,dupa cati ani se obtine? si dupa casatorie am inteles ca lui ii reiese permis de sedere dar as vrea sa stiu daca pe baza permisului putem merge impreuna in Europa sa municim,multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2015
zaina, utilizator
Cel mai recent răspuns: cinzia , utilizator 01:23, 19 Mai 2015
Vai in ce va bagati?!E cumva albanez?Mare greseala faceti...si stiu ca nu veti tine cont de parerea mea,dar cu siguranta va veti aminti randurile astea in curand.
Cat despre intrebarea dvs va pot spune ca cetatenia nu o va obtine prea curand decat daca are posibilitati materiale.Iar cu acel permis de sedere veti putea calatori in Europa.Sa munciti...dvs da,el depinde ce nationalitate are si care sunt drepturile tarii sale.
Prin casatorie nu inseamna ca drepturile dvs ca si cetatean roman i se vor cuveni si dansului.
Viata frumoasa va doresc!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Informatii casatorie cu un strain Lavi2 Lavi2 Buna ziua! Am o intrebare urgenta va rog! Dupa casatoria in Romania cu un cetatean albanez...el poate iesi din tara sau trebuie sa astepte un permia de iesire? ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)