Am platit pe cineva din alta tara (tot in uniunea europeana) pentru un site o suma de bani, pe email i-am propus o suma mai mare. A fost asa o oferta pur si simplu facuta.. fara contract sau ceva semnat.
Tranzactia s-a facut prin intermediul unui site si pe acel site suma a fost mai mica decat cat i-am propus eu pe email urmand ca sa-i trimit diferenta 3500 euro prin paypal dupa ce terminam tranzactia de pe siteul respectiv.
Dupa ce am luat siteul am observat ca nu e chiar cum spunea el dpdv al vanzarilor si am zis ca nu o sa-i mai dau 3500.
Intrebarea mea este daca ma poate da in judecata pentru aceasta suma (daca merita).. si daca oferta din email poate fi folosita in instanta.
Am cumparat o masina de la un prieten. Am facut contract de v-c si el a scos-o de la fisc. Pe talon scrie instrainat catre "numele prietenului" deoarece masina era pe leasing si leasingul s-a terminat.
Eu nu am inmatriculat-o si am circulat cu ea asa riscand amenda.
As dori sa o vand acum si as vrea sa stiu cum as putea sa fac asta fara sa risc nici eu nici prietenul vreo ceva.
Trebuie sa o inmatriculez neaparat sau pot sa o vand si fara?
Nu. este vorba despre niste plasturi care se aplica pe piele. Nu se inghite nimic.
Din china exista niste certificate si niste teste pentru piele cum ca aplicarea lor nu dauneaza pielii.