avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare site
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare site

buna ziua!

am o intrebare. sunt pe cale sa vand un site pe .com (ca persoana fizica) si as dori sa stiu cum ar trebui sa fac contractul de vanzare cumparare.

siteul se va vinde pe flippa.com si se vor folosit servicii de escrow pentru plata.

de asemenea pretul este destul de mare.. cum ar trebui sa platesc impozit pt acest tip de tranzactie?

multumesc
Cel mai bine contactati un avocat sa va consilieze asupra clauzelor contractului viitor. Iar in ceea ce priveste valoarea tranzactiei, aceasta o veti declara la ANAF ca venituri din alte activitati si va fi impozitata in regim normal, cu 16%. Mult succes!
Cred ca pentru impozitare ar trebui sa contactati un contabil/finantist, depinde de incadrarea fiscala a venitului, daca intra la art. 42 Cod fiscal sau altundeva...
Cat despre contract, depinde daca doriti ceva anume, daca va pastrati anumite drepturi sau nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare actiuni andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Lucrez la o firma care acorda uneori angajatilor actiuni. Intrebarea mea este daca trebuie sa fac ceva cand vreau sa le vand si daca trebuie ce ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale contra imobil (teren). marian5691 marian5691 Buna ziua, Sunt asociat cu 50% (inca) intr-un SRL. Acest SRL are 2 asociati cu 50% fiecare. Dupa 12 ani de activitate asociatul mi-a propus sa ii cesionez ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dezvolt o platforma web de externalizare proiecte in regim si destinat liber-profesionistilor. danstefan danstefan Vreau sa dezvolt o platforma web de externalizare proiecte in regim si destinat liber-profesionistilor. Problema este din punct de vedere juridic ,vreau sa ... (vezi toată discuția)